söndag 2 februari 2014

Det är varmt och skönt i början...

Dagen har spenderats i halvfart, så där som det ska göra dagen efter!;-)
Vi åkte ut efter lunch för att hämta upp grabbarna ute hos mamma, men hamnade i soffan och fåtöljen för att slöa lite till!
Jonas la sig i soffan snabbare än snabbast. Fabian var snabb och kröp upp och la sig på honom och båda två somnade omgående!
Jag sitter i fåtöljen brevid och halvsover när Jonas plötsligt börjar låta panikslagen. En panikslagen röst som nästan får mej rädd: (Läs med panikslagen röst) -Karolin, Karolin, KAROLIN, KAAARRRROOOLIN, du måste hjälpa mej!!!
Jag flyger upp ur min halvdvala och innan jag fattar vad som har hänt drar tusen tankar genom mitt huvud. Vad händer med Fabian? Har det hänt något? Andas han inte?
-Du måste hjälpa mej, han ligger för fasen på mej och kissar!!
Jag trodde jag skulle dö av skratt! Där ligger vår lilla snart 4-åring som inte kissat på sig på månader och sover skönt på pappas bröst och så kissar ungen rakt ner på honom!
Jag lovar att alla dessa saftglas som han drack en timme tidigare, hamnade rakt på Jonas och hans kläder och han var dyngesur ända in på bara skinnet. Många lite var det;-)
Han tänkte: Åh så varmt och skönt det är där han låg och halvsov. Ända till den där kalla och blöta känslan kom;-) *skrattar hysteriskt mycket*
Här ligger han helt utslagen efter kiss incidenten, nybytt och frysen;-)
Och han som kissade så skönt på pappa fattade inget när han lyftes bort från soffan. Han var såååå nöjd och vaknade inte ens när jag klädde av honom hans kissiga kläder...
Detta gjorde iallafall min dag, jäklars va jag skrattade;-)
Och frågan är just nu? Kommer Fabian att somna ikväll nu när han sovit middag? Mmm, den som är vaken får se, själv somnar jag iallafall snart!;-)

1 kommentar:

  1. Ursäkta, men du gav mig morgonens första garv just nu...
    Ha en go måndag! Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!