söndag 16 februari 2014

Det var som om de hade kunnat läsa mina tankar...

I måndags när jag fyllde år fick jag denna supersnygga tröjan av mina kära boys! En Karolin tröja så mitt i prick!
OCH det var som om de hade kunnat läsa mina tankar... Förra lördagen stod jag och drog i denna tröjan på min favvobutik People och tyckte den var så fin. Redan då hade Jonas varit där och köpt den! Snacka om att butikspersonalen har koll på vad jag gillar för kläder!;-)
Gud som jag älskar kläder, jag älskar det tyvärr alldeles FÖÖÖÖR mycket och jag använder det alldeles för sällan... Nä nä nä, det är ju inte så att jag går omkring naken och slänger med brösten och skakar på rumpan på jobbet. Nej för där bär jag arbetskläder, vilket inte alltid kanske är så roligt... Men om man vänder på det hela, så är det destå roligare att klä sig i "vanliga" kläder andra gånger och ändå känna sig snygg liksom;-)
Jag är iallafall störtkär i denna tröja och som ni ser så bär jag mina favvojeans som jag köpte förra helgen på People!!
Jag öppnade upp min garderob idag och insåg ännu en gång att jag har förbaskat mycket kläder och önskar mej så in i baljan mycket en walk in closet! Tänk vilken lyx att se ALLA kläderna hänga där och kunna använda allt, mix matcha hur som helst och spegla sig en en gigantisk spegel! *drömmer mej bort ett slag*
Nu hänger kläderna så tätt så tätt (läs ligger huller om buller inknölade på varandra som värsta oredan...*host*) på varandra så jag har inte en chans att se vad jag egentligen har.... Jag tror nästan att jag får köra en utmaning som jag gjorde för 2 år sedan, en ny outfit för varje dag som jag ska visa upp här och inte använda samma kläder på minst 30 dagar! Jag vet att jag skulle klara det galant och så skulle det bli ett tvång att inse vad jag egentligen har för kläder som jag förmodligen har glömt bort...

1 kommentar:

  1. Jaaa, kör utmaningen! Jättekul att se olika outfits såklart... alltid får man några tips ;-)
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!