söndag 23 februari 2014

4 år!!!

För precis 4 år sedan hade barnmorskan varit inne och tagit hål på fostervattnet och redan klockan 12:15 kom de första värkarna smygandes mer och mer.. Jag öppnade mej sakta och fint och klockan 16:00 var det dax för krystvärkarna att etablera sig starka och klockan 16:16 såg vår minsta lilla stjärna dagens första ljus!
Den 23/2 2010 blev jag och Jonas 3 barnsföräldrar till ännu ett liten stjärna i form av ännu ett gossebarn med en matchvikt på 3975 gram och 53 lång! *torkar en tår som faller ner på min kind* Underbara minnen!
Utanför sjukhusets fönster vräkte snön ner den där tisdagseftermiddagen 2010 och det var vitt så långt ögat nådde! Idag finns det inte en endaste snödroppe och vårens fåglar kvittrar för fullt utanför mitt sovrumsfönster... Kontraster...
Innan klockan slog 9 imorse gick vi in för att sjunga för vår lilla tonåring som då sov sin djupaste skönhetssömn just då;-)
Massor av paket att öppna och han var så tacksam för varje litet paket han fick! Och ja vad köper man till lillebror som har 2 storebröder och har 3 välfyllda rum med saker? Jo vi köpet ännu lite mer leksaker i form av bilar och lego;-)
4 år idag! Grattis våran älskade lilla lillebror på din stora dag! 4 år sedan du snart låg på mitt bröst för den allra första gången och det var kärlek vid första stund när mina ögon mötte dina! Älskar dej till stjärnorna och tillbaks, min envisa lilla Tarzan!!
Tårtan ja... Det är ihop plock från gårdagens tårta och ja allt funkar bra, det viktigaste är ju ändå att få blåsa alla ljus på en och samma gång!;-)

3 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!