tisdag 18 februari 2014

En sån där rövtisdag...

Tisdagar borde banne mej få strykas från almanackan... Tisdagar är oftast inga bra dagar, en dag efter måndagen och på kläm mot onsdagen... Säger som en kollega till mej; tisdag FAAAN!
Den började så där halv latjo när jag skulle äta frukost innan själva tuppfan hade vaknat och öppnade upp skåpet där muslien (hur fan skriver man ett tyskt u??) och får hela paketet över mej... Men va härligt att bara där liksom börja sopa flinghelvetet över hela köksgolvet...
Vidare till ett stressigt jobb där det helt enkelt var en rövdag.. Stress hit och dit och jag har ungefär 170 bollar i luften. Men jo då, jag älskar det! Ja att ha 170 bollar i luften och det bevisar bara på att jag är förjävla duktig! *hehe* Jo då ibland får man faktiskt skryta över sig själv och klappa sig själv på axeln! *blinkar som tusan med ögonen*
Att sedan få en massa mothugg på massa saker, nej inte på jobbet utan utanför. Ja det gör ju att den galnaste människan i min kropp vaknar till liv. Idag svalde jag inte skiten som kom ur deras mun, nä för idag bet jag ifrån och fy sjutton va gött det kändes!!
Jag förundras VARJE dag vad det finns för människor här på vår jord som klampar omkring och bara är negativa och ALDRIG positiva... Vilka liv dom har och ALLTID lägga näsan i alla andras liv och blöt.. *suck* (Och ja, att jag just nu må hända inte är allt för positiv, ja det är ju en annan sak. För det mesta är jag ju faktiskt en glad och positiv prick, så det så!;-))
Snart är rövtisdagen över och jag välkomnar onsdagen med glädje! Den här dagen behöver ju inte komma igen och imorgon är en annan dag!
Och förlåt mej för alla svordomar.. Idag blev det visst en herrans massa fan, röv och helvete.. Förlåt mej, men jag kan ju inte alltid vara så rumsren i mitt skriveri... *host*

3 kommentarer:

 1. Jamen lite rövord har man väl aldrig dött av eller hur haha...och jodå ...kan känna igen mig i det där....vissa dagar borde man aldrig gått upp utan blivit liggandes under täcket. Bättre dagar må komma nu förhoppningsvis :)

  SvaraRadera
 2. Kan bara hålla med, tisdagar är alltid lite längre, lite jobbigare och lite knepigare.
  Hoppas du får en bättre dag i dag :)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Har absolut inget emot ditt språk. Din blogg = du skriver hur du vill!
  Tråkigt med rövtisdag, men hahahahahahaha vilka miner du får till på foto! Du är för härlig!
  Kram!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!