lördag 8 februari 2014

Serriöst, är det någon som går på detta?

En sån där gratis annons kom upprullande på fajjan. Bli smal medans du sover, linda dina fötter, tar bort avfallsprodukter och bli smal!!
Seriöst, är det någon som går på detta? På allvar? Skulle man gå ner i vikt genom att bara ta 2 plåster under sina fötter som sägs rena en från avfallsprodukter i kroppen? Nä, nu får dom fasen ge sig...
Men ja, jag tror att det är många som går på detta, helt säker! Många desperata människor som liksom kanske inte orkar ta tag i sina liv och försöker gå en genväg genom att tro att 2 plåster ska få dem att gå ner i vikt..
Nä bra mat och träning må väl ändå vara det allra bästa, eller hur;-)
Det roligaste är att dom ger 100% garanti.. Mmm, säkert säger jag bara. Jag säger BLUFF och skit!;-)
Jag blir oxå så imponerad av vad folk lägger ut på såna här sajter köp -och sälj på tex fejjan... Som tex här, någon som rensat sitt badrumsskåp och nu säljer hon slatterna som är kvar... Att folk ens orkar lägga ner tid och energi på att försöka sälja detta för några ynka kronor? (Och ja jag vet, att ens jag orkar bry mej och lägga tid och energi på detta att tycka till om saker. Men det är ju en annan femma;-))
Någon som vill köpa en halv burk med ögon borttagningspads? Ja jag menar, man vet ju faktiskt INTE vad denna säljaren har haft på sina fingrar och grävt i burken... Nä fy katten säger jag bara...

1 kommentar:

  1. Jag halkade in på din blogg:o) Och måste bara hålla med om detta! Det är faktiskt jätteskumt att försöka sälja använda grejer när det gäller sådanna här saker. Jag ser det också då och då men vem köper det? :o)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!