söndag 9 februari 2014

Tokkär!!


Jag är världsbäst på att shoppa delar som jag kan ha upptill, så som toppar, tunikor och klänningar. Men det här med att handla jeans har liksom etsat sig fast på hornhinna från det att jag vägde 20 kilo + att det bara är jobbigt och jävligt att få ett par snygga jeans att passa både runt låren och magen och samtidigt sitta snyggt och skönt...
Så att handla jeans blir inte allt för ofta, trots att jag tycker det är så snyggt och jag behöver det!
I fredags la min favvoaffär People upp dessa snygga jeans på sin facebooksida och jag blev lyrisk! Precis ett par såna var jag ju på jakt efter, lite häng men ändå helt "vanliga"!
Dessa underbaringar blev mina igår, för en summa av 400 riksdaler! Jag är tokkär i dem och frågade redan när jag köpt dessa om de kommer att komma hem i fler färger?! De visst inte, men hoppades på det!
Märket är VILA och passar alla kroppsformer, jag lovar!
Och se, jag som inte har någon rumpa (ja jag har mer den där lastbilschaffis kroppen, med stor mage och lite rumpa;-)) Fick en snygg och fast rumpa i dessa jeans! I´m in löööv och kommer med största sannolikhet bo i dessa! Löp och köp vettja om ni vill ha supersnygga jeans, för ett supersnyggt pris!;-)
Att jag sedan är lika vit som väggen bakom mej, ja det kan jag just nu inte rå för... Nästan lika vit som snön som singlar ner utanför fönstret... *suck* Men det ska jag å andra sidan råda bot på i april när solen ska få slicka min bleka vinterhy på Teneriffa!!!
*viskar* Att jag sedan fick på mej ett par str 27 i midjan gjorde ju saken ännu bättre! Jag hoppade jämfota av glädje, aldrig i mitt vuxna liv har jag haft str 27 i midjan! Att dom sedan är stora i storleken, ja det pratar vi tyst om;-) *harkel*

5 kommentarer:

 1. Mia hade på sig såna idag och de var snygga!!
  Kul att du gillade min vägg... önskar att jag fick tiden att räcka till mer pysselfix, eller att vi hade större hus så fler av mina idéer fick komma upp till ytan. Hör av dig om du vill ha hjälp - alltid kul att komma med ideer till andra :)
  kram j.

  SvaraRadera
 2. Skitsnygga jeans! Sitter som ett smäck! Ja, det blir ju en helt annan sak när barnen blir lite större för då tror jag både barn och föräldrar mår bra av att vara ifrån varandra ibland. Man kanske hamnat i trots och vanor som är bra att bryta och tex. mor-farföräldrar tid kan vara jätte bra! Partid är viktigt också för annars kanske man inte är något par efter ett tag... Men det jag såg igår var typ när bebisen knappt är en månad gammal... Men finns inget rätt eller fel, man ska följa sin magkänsla :). Är man trygg själv med att lämna en jätteliten bebis funkar det säkert oxå jättebra!! Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Fan va snygg du är! (Och jo byxorna oxå) ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kanonsnygga, priset var ju superkanon också!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!