söndag 2 februari 2014

En skit rolig kväll!!!!

Igår var det party, party med stor P!
Jag drog till Martina redan vid 14:30 när barnen var lämnade hos mormor och våra män for in till storstaden och kollade på hockey! Vi chillade jag och Martina, badade, drack bubbel, pratade på både in och ut-andningen! Så sjukt härligt!;-)
Sedan drog vi oxå in till stan med tåget, galet snygga och full av både glädje och bubbel;-) Och stackars Martina som hade fått ögoninflammation just igår och såg ut som en rödögd sliten pirat...;-)
Vi mötte upp våra bättre hälftar och gick på restaurang Tegel! Wow vilket ställe! Den där robusta industriella känslan, så snyggt och kanonbra mat!!
Alla fyra tog "en kul kväll" som maten hette på menyn! Oj oj oj va gott det var med alla olika former av tapas! Precis i min smak!
 Vi avslutade med en creme brulee som smakade himmelskt gott!
Mitt härliga sällskap för kvällen!!
Martina har en djup diskussion med Jonas som sitter och petar tänderna;-) *skrattar högt*
Och nej, jag har aldrig sagt att jag är normal;-) Ett hål på toan och där måste jag ju så klart krypa in i! Ja gudars va vi skrattade;-)
När den goda maten var intagen slirade vi vidare med snöslasket under våra sulor, vidare på krogen och kände på utelivet! Det var minsann inte igår vi gjorde något sånt ihop!
Massor av goda drinkar, bubbel och vin rann det ner.... Och jag borde ha väääääldigt ont i håret idag med tanke på hur mycket jag egentligen drack!
Men näpp, som den sanna pensionär jag gått och blivit så vaknade jag upp klockan 6:30 och kunde inte somna om, trots att jag inte var i säng förrens runt 3-tiden...
Som sagt, det gick hårt till igår... Eller så kan man oxå se det som att det är jag som är stark som ställde ner glaset för hårt i bordet;-)
Vi drog vidare och dansade hela natten lång! Ja jädrar i min låda va vi dansade, så galet kul att gå ut och dansa så där och pricken över det berömda i:et, skitbra musik!!
Nu ska jag väcka min käre man som förmodligen INTE är lika pigg som mej idag... Aj säj no more... Men han har nog ont i varje litet hårstrå på sin hjässa idag;-)
Luft är det bästa mot onda hårstrån, så en långpromenad får det bli!!
Sumrerar kvällen= En skit rolig kväll, kort och gott!!!

2 kommentarer:

  1. Låter som en helt underbar eftermiddag och kväll med vännerna. Ni mår säkert som ni förtjänar i dag alla fyra, ut på långpromenad bara. Och det är väl PT-n som bestämmer takten ;-)
    Kram finaste

    SvaraRadera
  2. Låter helt underbart roligt!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!