tisdag 25 februari 2014

Made by mormor!

Min mamma har verkligen kommit in i ett härligt flow av kreativitet och virkar för glatta livet! I helgen fick trion varsina underbara made by mormor virkade mössor som hon hade gjort! Sååå fina och de fick välja vad som skulle stå på deras mössa!
Douglas valde så klart SIS, namnet på hans hockeylag och med nummer 11 som han har på sin tröja bak på mössan!
Alfred och Fabian fick sina namn virkade! Underbart, äntligen kan dom hålla reda på vilken som är vilkens mössa!
Tack snälla mamma för dessa underbara mössorna! En gång i tiden kanske jag oxå får de där härliga tålamodet som det nog kan behövas att sitta ner och knåpa ihop en egen mössa;-)
Och det här med att få 3 grabbar att sitta stilla, se snälla, glada och rara ut på en och samma bild... Jag lovar, det är en omöjlighet...;-)
Det här med att snart vara 6 år gammal och peka finger... Jag vet, jag vet, jag vet!!!! Inte bra alls och jag har hotat med att hans finger kommer att bli svart och ramla av om han fortsätter peka så där fult... Men nä han lyssnar som vanligt inte på mej...;-)
Vem som har lärt honom? Han säger att det är hans kära morbror Nicke som lärt honom visa fulfingret.. Så tack så hjärtligt min käre bror.. Hämnden är ljuv.. Du ska bara veta va mycket skit jag kommer lära dina små kära söner;-) *hehehe*

3 kommentarer:

 1. Det första jag såg vad Alfreds finger!!! Hahahaha! Jag dööööör, vad roligt! :-D
  Kram M

  SvaraRadera
 2. Nej så fina!! Nu är det min tur att få mönster!!! :)

  SvaraRadera
 3. Hahahaha va duktig han var med fulfingret. ;)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!