måndag 10 februari 2014

För 34 år sedan föddes en stjärna!

Nämligen lilla JAG!!
För exakt 34 år sedan låg jag fortfarande i min mammas sköna och varma livmoder och guppade omkring i det varma fostervattnet. Men klockan 15:17 den 10/2 1980 såg jag för allra första gången världs ljus, med en matchvikt på 3240 gram och 50 cm lång!
Enligt mina föräldrar kom jag tydligen med dunder och brak och höll på att åka rakt ner i golvet! Jojo minsann, redan då hade jag bråttom;-)
Inte hade jag tid att ligga och njuta och blunda med ögonen heller. Näpp för jag var redan då vaken och klar att möta världen med STORA ögon!
Tänk att jag varit så lite! Tänk va tiden går fort... Alldeles för fort enligt mej.. *host och harkel* Tänk att 34 år kan gå så fort...
Och tänk att min storebror Nicke har haft mej som världens bästa lillasyster i 34 år;-) Och tänk så MYCKET underbart jag har varit med om i 34 år!!
Enligt papprena från BB så både åt jag, var nöjd och bajsade bra och det håller i sig ännu! Jag är fortfarande bra på att äta bra, bajsa bra och vara nöjd med livet!;-)
34 år idag, TRETTIOFYRA HELA ÅR... Ja jag har lite ålderskris, det har jag nog allt. Men så tänker jag, än så länge är jag ändå närmre 30 än 40;-)
Även om jag må ha en liten ålderskris så fullkomligt ÄLSKAR jag att fylla år och att bli firad! Det kommer jag alltid göra!!;-) Paket, blommor och tårta där jag står i centrum, aj löööv!;-) *fniss*

10 kommentarer:

 1. Stort GRATTIS på din dag! :)
  Så du fyller en vecka efter mig, jag blev 35, börja tänka på det i september att jag skulle bli 35, det låter gammalt, men nu efter en vecka som 35 åring så känns det bra.
  Min ena kusin retade mig när släkten & familjen var här på fest/kalas "om fem år är du 40 år"... efter andra gången hon hade sagt det frågade jag hur det var & fylla 40, hon sa att det var underbart, bra sa jag, då kan jag vara lugn blev mitt svar. :)

  Grattis igen, hoppas du får en fin dag! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hipp hipp hurra!!!! STORT GRATTIS på födelsedan!!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. grattis! ha en bra födelsedag och hoppas du blir ordentligt firad. kram

  SvaraRadera
 4. Grattis!
  Och..hahaha..jag tror vi är födda med samma förlossningsläkare! Nu kanske inte läkaren är med jättemycket under förlossningen, men ändå! Mamma har berättat att han hette Pipponen, samma som det står i ditt album.. Hur vanligt namn kan det vara liksom? Jag är också 34 och född på Mora BB :-)

  SvaraRadera
 5. Stor grattiskram till dig i dag <3

  SvaraRadera
 6. Stort grattis på födelsedagen fina du :)
  Hoppas du har/har haft en toppen dag med mycket uppvaktning.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Stort Grattis på din dag ! Kram/Berit

  SvaraRadera
 8. Hipp hipp HURRA på födelsedagen fina vännen !
  Jag hoppas att dina killar skämmer bort dig ordentligt med kärlek, smicker, paket och godsaker för DET är du värd :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Meeeen, det är ju en Fabian med mörkt hår på nedersta bilden! :) Jag dör, så likt! :D

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!