lördag 22 februari 2014

Skratt, bubbel, gråt och underbart sällskap!!

Gårdagskvällen blev så där bra som alltid när jag träffar mina galna underbara vinjutetjejer!
Vi började med lite förfest hemma hos Bea som dessutom fyllde år! Så klart skålades detta i bubbel samtidigt som vi målade naglarna och instagrammade!
Vidare till värdinnan för kvällen som var Li!
Där bjöds det på god välkomsdrink och massor av prat i varandras munnar! Att inte ha setts alla tjejer på nästan 3 månader gör ju att man har HUR mycket som helst att prata om;-) En hönsgård ligger i lä när vi träffas vill jag lova!;-)
Som sagt var temat för kvällen svart och glitter! Tydigen var det inte alls svårt för någon av oss att hitta svart i garderoberna;-)
Kvällen till ära hade vi 5 års jubileum, nästan precis på dagen och när vi började för 5 år sedan var alla så där superseriösa och vi körde olika vinprovningar varje gång vi sågs. Men nu på slutet har det liksom runnit ut i sanden med provning av viner och bubbel. Men igår hade kvällens värdinna satt ihop en underbar provning av 4 olika bubbel från olika prisklasser! Kan säga så här, "riktig" champagne är inte alltid det godaste de var vi rörande överens om;-)
Underbart god mat hade Li lagat! Kronärtskocke soppa till förrätt och fläskfile med massa goda rotsaker till! Efterrätten glömdes visst bort att fotas, just då tror jag vinet hade slagit till ordentligt i mitt huvud och det var ganska så "rusigt" i mitt huvud just då;-)
 Trion i vått och torrt, mina bästa vänner här i livet Veronica och Hanna som vet allt och lite till om mej!
Det var livliga diskussioner, så livliga att jag till och med fällde en tår.. Nej nej dom var inte dumma mot mej. Men vi/jag insåg att jag har en jäkligt sne och skev självbild av mej själv... Jag tror att jag fortfarande ser ut som jag gjorde när jag vägde nästan 90 pannor...
Brösten visades även denna junta.. Nä jag säger inget mer, så har jag inget sagt;-)
Bantning, operationer och sex var oxå kvällens stora diskussioner och jag vette tusan om vi egentligen kom fram till något vettigt där på slutet ändå?;-) Men det ältades mycket saker under kvällen iallafall, så härligt!
Chipset och de bruna på bilden ovan är nutella med chips. Något som Emma sa att smakade underbart gott! Jo då, smaken är ju som baken och jag gillade det! Där salt möter sött liksom!
Vinet flödade ner för min strupe som vanligt och galet roligt hade vi!! Här illustrerar Hanna och Li något snuskigt, hmm undra vad det kan vara?;-)
Efter klockan 01 ramlade jag ner i sängen och somnade på en sekund! Klockan 06:50 var det dax att vakna... Hatar att inte kunna sova på helgerna och vakna svintidigt.:-(
Så idag har jag varit slö och trött och haft en hel dag helt för mej själv när alla grabbarna har varit iväg på hockeycup! Illgött!!;-)
Nu vankas det strax kalas här hemma för hela tjock släkten, så dax för mej att kavla upp ärmarna och ställa mej i köket och fixa lite tårta och mat!!

1 kommentar:

  1. Låter som en alldeles underbar kväll med bästa vänner, trots tårarna. Den där chips med nutella låter groteskt illa tycker jag ;-) Hoppas du fått sova lite mer i natt!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!