lördag 8 februari 2014

En tom helg!

Lördag morgon och vi har haft en lånfrukost jag, Alfred och Fabian! Ja för Jonas och Douglas har hockey träning varje lördags morgon, så dom åker iväg innan vi knappt vet vart vi har våra rumpor;-)
Så skönt att bara sitta ner och äta länge och njuta av varje tugga av favoritmålet frukosten!
Den här helgen är helt tom, inte något inplanerat i vår kalender, så ljuvligt skönt att bara vara! Dock måste jag nog jobba en liten sväng i helgen, men det gör inte så mycket...
Vi avslutade veckans bästa dag med ett dopp i plurret, såååå härligt. Hela familjen! Bad, bastu, rena lena hudar och varma chips!
Alfred hade ont i sin mage igår... Det kanske inte var så konstigt med tanke på att han drack upp hela poolen igår. Att dyka med munnen öppen och svälja flera liter vatten är kanske inte så nyttigt för magen;-)
Klockan 22:00 sov hela huset skönt som små stockar! En lång och intensiv vecka som avslutas med ett bad gör susen för herr Blund att komma väääldigt tidigt till familjen Grunditz ögon! Och med 10 timmars sömn känner jag mej som en ny och fräsch människa!! Hurra!!
Ibland måste man få unna sig lite gottis och vårt fredagsgodis blev denna underbara skapelse som gjorde så att våra smaklökar skrek av glädje i våra munnar!
Har ni inte smakat denna så är det ett måste! Såååååå god så man nästan dör en smula!
Nu ska jag mojsa ner mej i sängen igen mellan mina små grabbar och mysa en stund till, bara för att jag kan!! Och hör och häpnad, de har inte varit osams en endaste gång sedan de vaknade! Inga hårtussar som har rykt och inga ilskna ord, det här kan nog bli en bra dag om de fortsätter så här;-)

2 kommentarer:

 1. Hej låter som en härlig fredag. Varför inte bara vara hemma utan jobb denna helg eftersom fu skrev i veckan att du jobbat över en del. Njut med familjen i stället kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absoluit, så klart hade jag velat det... Men plikten kallar vettu! Och idag har jag gjort ett par timmar utan att min kära familj blev lidande! Gick upp innan dom vaknade och när dom vaknade åkte dom på hockeyskola, så ingen blev lidande av att jag var iväg och jobbade och nu får vi umgås alla istället!;-)
   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!