onsdag 19 februari 2014

10 snabba om mej...


 1. Jag bajsar oftast med dörren öppen till toan, ja allstå så klart bara hemma...;-)
 2. Jag missbrukar emojer (smielysgubbar) när jag messar, instagrammar och facebookar! Jag kan skriva ett helt SMS till vänner med enbart emojer och dom fattar allt!;-)
 3. Jag har alltid drömt om att bli polis!
 4. Jag sjunger ofta när jag är själv hemma eller kör bil. Sjunger det högsta som går och tycker det låter som en riktig sångerska! (ja i mina öron iallafall;-))
 5. Den kroppsdel som jag gillar mest på min egen kropp under huvudet är rumpan!
 6. När jag gråter så gör jag oftast det när jag duschar...
 7. Jag hatar att plocka i och ur diskmaskinen och gå ut med soporna...
 8. Jag är stolt över mina ögonfransar!
 9. Jag har fortfarande problem med knipet efter en traumatisk förlossning med Alfred, där allt brakade samman i min nedre region... Läckage är bara förnamnet på mina löparturer och det är ett STORT problem.. Ett problem som jag tog tag i för 2 år sedan, men som jag inte följde upp trots att jag var inskriven på gyn...
 10. Jag vägrar fatta att jag är vuxen... Jonas ord (och enda) när jag bad honom säga EN snabb sak om mej... *muttermutter*

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag tänkte på det där med läckage när du löper. Jag har sedan flera år tillbaka helt gått över till att använda menskopp i stället för bindor och tamponger. Dels för att jag har problem med svamp etc av tamponger men även av miljöskäl, och så slipper jag komma ihåg att köpa... jag minns att jag läste på menskopp.se sida att det finns kvinnor med urinläckage som använder menskoppen när det tex löptränar. Det är inte så att kisset samlas i koppen eller så men om jag minns rätt är det så att koppen får blåsan att hamna mer rätt och på så vis hindras läckage... Du kan testa att läsa mer själv om det på www.menskopp.se. En kopp kostar 250 kronor och för mig funkar den superbra kommer aldrig mer att använda varken binda eller tampong.
  Ett litet tips som skulle kunna vara värt att testa det är ju ingen stor summa att lägga ut och om inte annat har du mensskydd i många år framöver!!
  Lycka till
  Maria i Ubby

  SvaraRadera
 2. Tillbaka till gyn, annars fixar jag in dig när du kommer upp hit. När kommer du?

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!