måndag 10 februari 2014

Varm ända in i hjärteroten!

Innan klockan 6:00 vaknade jag av att det tisslades och trasslades från köket. Viskningar, skrammel i porslinet och prassel från paket!
Jag blev som ett litet barn och sov räv när dörren till sovrummet öppnade upp sig och 4 ljuvliga stämmor från mina underbara grabbar kom ur deras trötta morgonstrupar, ja må hon leva, ja må hon leeeeva!!
Jag fick flera underbara paket, allt från en supersnygg tröja till hemmagjorda teckningar!
Efter paketöppning väntade ett dukat bord med tårta och en alldeles speciell plats till mej, dukat med en underbar servett där de magiska orden stod skrivet av min fina Douglas: Grattis mamma, vi älskar dej!
Min kreativa lilla Alfred hade förstås målat och skapat konst och gjort ett porträtt av mej! Oj oj oj så likt de är mej, på pricken ju, smala ben och stor mage men med en STOR glad mun;-) *skrattar högt*
Efter jobbet kom både svärmor och underbara fina vännen Hanna med blommor och choklad!
Underbara grattishälsningar från när och fjärran och jag är varm ända in i hjärteroten, vilken fantastisk dag detta blev! TACK alla fina för ALLA grattishälsningarna, det känns dock ändå ok att nu vara 34 hela år;-)
Vi avslutade kvällen med hemmagjord hamburgare! Och nu har jag krupit ner i sängen nyduschad och lycklig!
Jag skulle lugnt kunna fylla varje dag! Ja fast förstås inte bli ett år äldre varje dag, men att bli firad på detta viset, aj löööv!
Puss på er, nu ska jag se på familjen annorlunda och försöka locka min käre make till en nummero 4:a;-) *hehehe* Förmodligen blir det nog en motsatt effekt där om jag känner honom rätt, han kommer INTE bli lockad....

2 kommentarer:

  1. Grattis sötnos! Vilken härlig dag!

    SvaraRadera
  2. haha... jag känner igen det där ! C flyr tvn bara ha hör vinjetten till familjen annorlunda !
    Nu är vi visserligen rörande överens om att ett busfrö räcker, men OM vi skulle ändra oss så skulle tillverkningen knappast ske med dessa stora familjer i bakgrunden ;)
    KRAM

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!