tisdag 30 november 2010

En sockerhoras bekännensler...

Barnen fick en STOR påse godis av farmor. Jag har kikat ner i den flera gånger under dagen och tänkt ta en godis, bara en endaste en... Vad skule de göra??? Men nej jag vet hur det slutar, tar jag en godis så vet jag att jag snart har satt i mej hela påsen. Jag är som en sockerhora och kan inte bara ta en godis... Kroppen bara skriker efter socker och munnen bara ropar till mej: JAG VILL TUGGA PÅ NÅTT HELA TIDEN!!
Jag har faktiskt karaktär och det är jag jäkligt stolt över. Jag äter inte godis på veckorna och försöker att inte fika på några gottegrejer. Men när helgen kommer så måste jag få mitt godis, annars går jag under. Kan inte stå ut med tanken på att inte får mitt socker åtminstonde då... Jag vet att det enda som skulle hjälpa är om jag helt avstod från socker, det vore den enda medicinen som skull hjälpa en sockerhora som mej... Men jag kan inte stå ut med den hemska tanken att avstå helt från mitt älskade godis på fredag och lördagarna... Faaaan va jag hatar att vara socker beroende, vill inte:-(

3 kommentarer:

  1. Nej, jag håller med. Hur skulle man klara sig om man ALDRIG fick äta godis? Inte ens på helgerna?! :-O

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att du är superduktig som håller dig under veckorna! Själv ääääälskar jag att fika på allt gott...och har jättesvårt att låta bli under veckorna fastän jag tänkt hur många gånger som helst att nu jävlar ska jag ta tag i det...hinner inte ens bli tisdag innan jag brutit löftet för den veckan...
    Så jag tycker att du är superduktig, vill också ha sådan karraktär!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Då är vi två sockerhoror ute på vift ;) Jag är sååå lik dig, känner mig nästan som en pundare ibland. Måste ha socker!!!

    Men livet är för kort för att gå runt och vara elak mot sig själv! Vill man äta godis på helgerna så ska man göra det. Hur kul vore det annars?!

    Kram ♥

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!