fredag 5 november 2010

En trött mamma...

Klockan 04:00 tyckte 2 av grabbarna bus att det var morgon. Pappas väckarklocka ringde ju då och så klart att det är morgon när den ringer! Dock tyckte inte mamman det, med tanke på att jag just då hade sovit mindre än 4 timmar.... Efter över en timmes bökande, somnade äntligen Fabian om. Han är så lättväckt så det räcker med att man släppa ner en knappnål i hans rum så flyger hans lilla huvud upp och han tittar sig nyfiket omkring i rummet... Och Klockan 07:30 så tyckte alla barnen att det minnsann var morgon så då var det bara för mej att pina mej upp... *jäsp*

INGA har fortfarande inte varit här och städat:-( Och nu ser det ännu värre ut på övervåningen efter några timmars lek, så nu blir det till att kavla upp ärmarna och själv göra skitgöran:-(

Just nu hade jag gett alla mina pengar som jag har på kontot för att få sova några timmar och vakna upp till ett rent hem. Tyvärr har jag inte så mycket på kontot så det är nog ingen som vill ställa upp för några ynka ören;-)

Och så en liten fråga? Är lite förvirrad vad det gäller halloween? Är det denna helgen iallafall eller var det förra helgen??? Känns som om ingen riktigt vet hur det ligger till;-)



♥SYSKONKÄRLEK♥

3 kommentarer:

  1. Hej! Förra helgen var det Halloween. Det är en amerikans tradition som inte haft så stor genomslagskraft i Sverige( jo, kanske lite mer för några år sedan) Nu i helgen är det alla helgonsdag. Då tänder man ljus på kyrkogården. Vet inte om det hjälpte dig så mycket. :)

    Tack för att du skriver så öppet som du gör i din blogg. Kram Martina

    SvaraRadera
  2. Säger som ovansående...Halloween infaller alltid sista oktober & har en helt annan innebörd än våran svenska alla helgonsdag som infaller nu i helgen då vi hedrar våra bortgångna...kram,Kate.

    SvaraRadera
  3. Herregud vilka sötisar!! Jag har 4 grabbar i åldrarna 8 13 18 20 när alla är samlade så känner man sig så RIK...Vi var och storhandlade förra helgen allihopa och jag bara älskar att ha alla me mig!!

    Hoppas att du får en mysig helg med dina finisar!! kram kram Sanna

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!