onsdag 10 november 2010

Sagostund!!

Har varit på föräldramöte ikväll för Douglas! Vi har fått en liten insyn i vad de gör på dagarna och tittat på alla fina saker som de gör! Vilken tur man har som får ha sina barn på dagis 15 timmar i veckan, fast att man går hemma och är mammaledig!!
Jonas har inte varit hemma så mycket den sista veckan. Han har tagit över ett annat jobb på jobbet och gått och blivit "chef";-) Så just nu känner jag mej lite som en ensamstående mamma.... Det blir många sena kvällar för honom just nu, så jag och grabbarna är själva mycket.... Men det funkar ändå väldigt bra. På någotvis så får man mer rutin i saker och ting när man gör allt själv!
Ikväll låg vi i Douglas säng och läste en godnatt saga, så nu sover alla mina söta pojkar gott!

Ikväll blev det boken Var är min syster? Den har sååå underbart ljuvliga bilder så fantasin själv får bestämma om vad boken handlar om;-) Kan varmt rekommendera den bara för alla bilder!!

Nu sitter jag uppkrypen i soffan och väntar på att veckans bästa program ska börja (Greys!) och på att Jonas ska komma hem!!

3 kommentarer:

  1. Den boken är verkligen underbar! Bilderna i boken gjordes tydligen först, texten skrevs sedan utifrån bilderna. Jag har funderat på vilka tankar och vilken fantasi man måste har när man fritt kan få fram sådana bilder ur sin hjärna!

    Jag tror också att man får in en viss "egen" rutin när man är själv men barnen. Tur är väl det:)
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  2. Tofflorna finns på Hemtex av alla ställen

    Kramiz

    SvaraRadera
  3. Fin bild :) Ja visst är det fantastiskt att man får ha dem på dagis när man är mammaledig :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!