söndag 7 november 2010

I väntan på pappa...

Vi har väntat på att pappa Jonas ska komma hem hela kvällen. Jag hade missuppfattat helt och trodde han skulle flyga hem klockan 14 idag, men de visade sig att han inte skulle lyfta försen klockan 17... Pratade nyss med honom och då var de iallafall på svensk mark igen!! Så barnen fick gå och lägga sig ikväll utan att träffa pappa... Men inte ska vi deppa för det;-) Vi har haft en riktigt mysig kväll. Douglas önskade våffla till kvällsmat och de fick han! Dessutom världens godaste enligt honom själv! Åh tack för det, färdigköpt pulver som jag bara blandade ut med vatten men ändå;-)!!
Alfred hann med att klättra lite ikväll innan han somnade... Han älskar tandkräm och kan sätta i sig en bamse tandkrämstub på bara några minuter, och de säger ju sig självt att det inte är så bra för magen...;-) Så därför har vi tandkrämer längst upp i skåpet. Men idag kom han på att bara klättra upp och ställa sig i handfatet och vips så kunde han käka tandkräm igen. Får nog hitta ett bättre gömställe;-)!

Fabian blev dock en slagen hjälte ikväll. Tredje kvällen gillt gick inte!! Klockan 19 sov han skönt i sin säng!!
Nu ska jag själv försöka att hålla ögonen öppna så att jag får träffa min älskling! Han har varit efterlängtad!!♥

4 kommentarer:

  1. Jag kan starkt rekommendera att hoppa hopprep.. Jisses vad jobbigt det är, men jag tror det tar ganska bra på kroppen. Jag hoppade 2 minuter nu ikväll (hade inget hopprep så jag tog en gammal antennsladd haha) och shit vad jobbigt det var alltså.. Den dåliga kondisen märks verkligen ;P

    SvaraRadera
  2. Helt otroligt vad barn är bra på att klättra!! Söta är dina barn iaf :o)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. SHIT!!! Antar att du är van, men jag får hjärtat i halsgropen varje gång jag ser hur lille Alfred klättrar överallt :) Men han verkar ju ha "talang" för det, för han ser hur bekväm ut som helst på alla klätterbilder.

    Ja du, tandkräm hade nog kunnat ätas som godis här hemma om minste herren hade fått bestämma...

    Kram ♥

    SvaraRadera
  4. Åh, herregud! Får hjärtsnörp när jag ser på Alfred!! Tack å lov ingen som klättrar så här ännu...
    Tur att du är mamman som klarar sånt! =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!