fredag 12 november 2010

Jönköpingstripp!!

Är precis hemkommen från Jönköping och läkaren! Både Douglas och Alfred fick sig en rejäl grundkoll så nu är remisser både hit och dit skickade...
Douglas gjorde ut andningstest och var sååå duktig! Han ska dock fortsätta med sin dos bricanyl och pulmercot till februari månad, då vi åter ska på kontroll igen för ev en högre dos på puffen.... Hans ben kollades och där fick vi en remiss till ortopeden för inlägg i skorna. Hans knän pekar inåt och han är väldigt plattfotat. Ofta så så går barnens knän inåt, men när man är över 4 år så ska detta försvinna. Men det har de inte gjort på hans knän, så därför ska han få inlägg så att knäna rätas ut och han slipper att ha ont. Och fram förallt kunna springa som andra barn igen!!

Alfreds mandlar kollades och hon tyckte att det var alldels förstora. Även en titt i öronen och det visade sig att han hade kronisk öronkatarr... Hmm, vad innebär detta då? Jo att när man har stora mandlar och polyper så kan det lägga sig som vätska bakom öronen. Vi fick ju reda på detta för några veckor sedan att han hade massor av vätska bakom öronen, men inget gjordes här på vår vårdcentral... Nu är det andra bullar som gäller. Vi fick en remiss på en gång till öra, näsa, hals för ev borttagning av mandlar och polyper!

Jaha och tror ni det blev någon vidare shopping med det fyra tråkigaste shoppingkillarna på denna jord?? Svaret är NEEEEEJ! Ok 2 affärer då... Bland annat hämtade jag ut min älskade förlovnings ring som jag har haft på uttänjning. Jag har inte har burit den på nästan ett år. Så nu är jag ringmärkt igen och den glänser sååå fint på mitt finger!

(Visst är jag brun och fin på min hand...?;-))

Ja och så blev det en till affär. LINDEX... tror jag var där inne i 2 minuter och rafsade ihop något. Men jag fyndade rejäl på de jag rafsade ihop. Nästan som ullareds priser, jag gav 75 spänn för dessa två små läckerheter;-)! Inte illa av mej som aldrig annars hittar något på rea!! Kommer passa väldigt bra att gå omkring här hemma och mysa runt i!

Vi avslutade vår Jönköpingsripp med en lunchdejt med min moster, hennes man och mina kussar! Så nu är vi hemma igen och dammsugaren står och tittar på mej med sina ledsna små ögon. Den är sugen på att få i sig lite damm. Bäts att göra som den vill ;-)!

1 kommentar:

  1. Verkar ju som att läkarbesöket gick bra och att läkarna lyssnade och remiterade! Skööönt!

    Det där med vätska och öronkatarr är ju ganska bra att få åtgärdat även när det gäller språket och talutvecklingen. Hör man illa är det svårt!

    Så... Det här med ringen? Blir ringen tunnare när man förstorar? Mkt tunnare? Och vad kostar det? Skulle verklgien behöva göra det med mina vigselringar, men är liiiite rädd om dem :o).

    Kram o trevlig helg!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!