tisdag 9 november 2010

Latmasken...

Idag kom latmasken på besök, den vägrade släppa på hela dagen så vi har inte gjort något idag! Efter krykan sprang Alfred in till grannarna och Fabian somnade, så jag och Douglas har legat och tittat på tv mest hela dagen! Det fanns massor av måste göra, men jag sket fullständigt i dem. Jag bäddade inte ens sängen idag;-)!
Dock slet jag mej från soffan när det var dax för Alfreds gympa. Hem och laga mat, men då bestämde sig latmasken själv för en enkel kvällsmat så som mackor;-)! Ännu hårdare tog latmasken tag om mej när det var dax för dagens kondition och styrka pass. Även den struntade jag i och stannade hemma istället, men fick så dåligt samvete så jag tog på mej kläderna och gick ut i snöovädret och gick en lång promenad!!

Inte det lättaste att gå i snön, kände mej som en gammal tant utan sina bråddar... Det var is fläckar lite här och var, så att jag kom hem utan att bryta något är ett under;-) Höll på att ramla flera gånger om....

Men guud så skönt det är att få ha latmasken på besök någongång! Känner att det var ett ypperligt tillfälle för den att komma in i min kropp just idag!! Nu ska jag fortsätta att bara lata mej resten av kvällen!;-)

3 kommentarer:

  1. Denna latmask är allt bra underbar ibland:)
    Jag har saknat den idag. Med mannen bortrest gick det liksom inte att titta bort när all snö låg på garageuppfarten. Jag ansåg mig klar med skottandet tills det var bolibompa tid då kom den j..... plogbilen och la en STOR snövall med sådana bamse snöbollar det bara kan bli när det är kramsnö. Det blev till att muta barnen i tvsoffa och skottade fort som bara den av ren ilska.
    Känner att ilskan knappt släppt än men träning fick jag:)
    Trevlig kväll!
    Veronica

    SvaraRadera
  2. Det är okej att ha såna dagar ibland...
    Jag har också tre barn och vet att vissa dagar bara orkar man inte - men så länge man är där för sina barn så spelar ju inte en bäddad säng så stor roll eller hur?
    Bra av dig att ta dig ut på en promenad i alla fall, framför allt i kallt snöigt väder...

    SvaraRadera
  3. tävla gärna om en personlig almanacka
    http://lindisen81.blogspot.com/2010/11/tavling-vinn-en-personlig-almanacka.html

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!