söndag 21 november 2010

Ett önkskeinlägg från Matilda!!

För ca en månad sedan skrev jag och frågade om ni hade några önskeinlägg, och självklart hade ni det! Men jag ska ärligt erkänna att jag helt glömt bort de...*Skäms på mej*

Men här kommer iallafall ett. Matilda önskade ett inlägg om hur det funkar att ha Phil&teds vagnen i bilen och hur de egentligen funkar att ha 3 barn i bilen?
Jonas var grymt orolig till en början, hans fasa för att få köpa en "buss" var väldigt stor. Han totalvägrar detta;-) Så om vi får barn nummer fyra, vart ska vi stoppa in den någonstans om vi inte får köpa en buss? Jag skömtar bara, blir inga mer barn... *Fniss*

Men jag tycker att de funkar väldigt bra att åka med 3 barn i bilen, alla får gott o väl plats. Vi valde dock att ta bort vår air bag på passargerar sidan så att vi kan ha en barnstol där oxå... Vi har en volvo V70 och köpte en volvo stol som vi har i mitten. De hade inte funkat att jag skulle krypa in och sätta mej i mitten varje gång vi ska åka någonstans;-)


(Ursäkta min sons finger som är lååång uppe i näsan och rotar...;-))


Vagnen får gott och väl plats i bagaget och de ryms lätt flera resväskor och andra väskor och även plastpåsar som jag har en tendens att packa i;-) (Jonas hatar mina påsar och kallar mej för tajkon;-)

I somras var vi på semester i 3 veckor och bilen var sprängfull med grejer. Men vi packade bara i bagaget och de gick väldigt bra. Känns som om vi numera har lika mycket grejer med oss när vi åker någonstans nu som när vi bara hade ett barn... Men de kanske är så att man har lärt sig att packa smartare..? Och mindre??!
Jag har en GOLF som jag far omkring med... De funkar oxå väldigt bra, vagnen är helt suvären på att bli liten och smidig, så när den även ligger i min bil så finns de mycket utrymme kvar!! Både jag och barnen älskar Phil & Teds vagen och skulle inte för allt smör i småland byta ut den till en helt vanlig stor och klumpig syskonvagn.... Tror att Alfred kommer att åka i den så länge som han bara kan och får! Fabian är super nöjd att sitta bak (än så länge...) Annars får de väl helt enkelt byta plats...;-)

3 kommentarer:

  1. Jag väntar med spänning på att se hur Matilda får plats med 3 ungar och vagn i sin lilla a-klass...det är ju lite storleksskillnad mot en v70... =)

    SvaraRadera
  2. Vilken kul idé med önskeinlägg =)

    kram

    SvaraRadera
  3. Åh så glad jag blir att se hur ni fixar det praktiskt! Vi har samma upplägg när det väl är dags för oss att få plats allihopa. En optimist är jag, som tror att vi ska få plats i min lilla Merca som jag kör med i byn. Vet iaf att phil&teds vagnen får plats i skuffen - för det provade jag innan jag köpte vagnen =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!