måndag 22 november 2010

Bör jag skratta eller gråta??

Idag innan step upen satt vi i omklädningsrummet när en medelålders kvinna säger till mej. -Jaha och du kämpar på än? Jag tittade frågande på henne? -Ja det gör jag väl?? (Tänkte i mitt stilla sinne att hon tyckte att jag var duktig som tränade och höll på trotts mina alla barn och fullt upp som jag ständigt har...) -Hur långt har du kvar nu? Men va faaaan hon trodde jag var gravid... -Nej jag är bara fet och tjock, barn de fick jag i februari... Dessutom frågade samma kvinna detta till mej när jag tränade när Fabian låg i magen och det var förra hösten... Så antingen trodde hon att jag var gravid igen eller så tror hon att jag är en elefant som går och är gravid i ett år..??

Nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, blev i vilket fall väldigt sårad... En sak är ju säker, hade jag sagt så till någon så hade jag velat sjunka genom jorden...

Nu vet jag att jag iallafall att jag är TJOCK och har gigantisk mage. Men jag lovar de är bara fett och ingen bebis;-)

12 kommentarer:

  1. Somliga tänker inte efter före. Och hon råkar nog vara en av dom som inte gör det.

    Du är toppenfin, med eller utan mage.
    Kram och sov gott

    SvaraRadera
  2. En sån kommentar är aldrig rolig att få, men av de bilder jag sett på dig så tycker jag att du är jättefin oavsett storleken på din mage!

    Jag har hellre lite mage och hull på kroppen om man bara får vara frisk! Förut räckte det nästan att jag tittade på en chokladkaka för att gå upp ett kilo. Nu kan jag sluka två själv men går ändå ner i vikt. Min vikt just nu känns helt ok, men den får inte rasa mera, vilket den tyvärr gör ändå.

    Så som sagt - var stolt över din mage! Utan den hade ni inte haft era underbara grabbar, och den har helt klart fyllt en viktig funktion! :-)

    Kram kram!!

    SvaraRadera
  3. Oerhört otrevlig kvinna! Jag var oxå med om det en gång, att en tjej frågade när jag skulle ha fast det bara var en fet magen, men hon kan ursäktas med att hon var nästan blind med en relativt stor hjärnskada, frågan är vad denna kvinna kan skylla på? Dålig uppfostran?
    Kram

    SvaraRadera
  4. ..............miffomänniskor det finns i vår by!! En del människor har ingen som hällst känsla för vad man kan säga eller ej. Blind är hon nog oxå. KRAM

    SvaraRadera
  5. Åh vad less jag blir!
    Att folk ens kan kläcka ur sig sånt där?
    Det visar ju hur stort problem de har med sig själva bara! Avis för att andra orkar och försöker..

    Jag tycker du är jättefin precis som du är!! Och du ser inte gravid ut för fem öre, så det så!!

    MÅNGA KRAMAR <3

    SvaraRadera
  6. PINSAMT att säga så!! Men det finns folk till allt. Bara att skaka av sig, hon hade nog inte alla indianer i kanoten så att säga ;)

    En gammal arbetskompis till mig frågade när jag var höggravid med dottern (typ nionde månaden) vad det blev... Om det blev en tjej eller kille. Jag blev så paff att jag inte ens kunde svara hahaha :D

    Kram ♥

    SvaraRadera
  7. Jag får oxå dessa kommentarer då och då, ganska kränkande när man inte har några barn men gärna vill ha... FÅR man över huvud taget säga så?
    Bry dig inte om hennes kommentar.
    DU VET att du är fin...
    Vi får väl anmäla oss till biggest loser du å jag.. =)
    Stor kram från ännu en med mage..
    Sofia

    SvaraRadera
  8. Men herregud, kunde hon inte bara ha hållit snattran!? Lät som att det bara var kall-prat, hon är säkert jätte osäker på sig själv. Skaka av dig bara! Stor kram!

    SvaraRadera
  9. Usch, såna kommentarer är jobbiga, förstår inte hur folk kan komma med såna påstående! Själv brukar jag knappt fråga bekanta om dom är gravid, fast man ser att det är en liten gravidkula, för jag tycker man inte ställer den frågan... Känns så olustigt på nå vis... Sånt får man berätta själv.

    SvaraRadera
  10. jag är rädd för att nån snart kommer att frågsa mig när jag ska ha för jag ser fortfarande ut att va i typ vecka 18! helt galet då det var 15 månader sen jag födde barn.. men så är det, alla får ju itne platt mage efter en graviditet och jag är en av dem. jag tycker hon verkar a riktigt korkad och jag tycker itne du ser gravid ut!

    SvaraRadera
  11. Usch! Jag var med om liknande när Måns var ett år "jaha o jag ser att ni ska ha barn igen" fy sjutton va lessen man blir!
    Strunta i det bara - du är SNYGG!!!!!! Så det så!!!!

    SvaraRadera
  12. Kan inte låta bli att skratta när jag läste inlägget men förstår att du verkligen inte skrattade. Hon borde skämmas som sa så till dig.

    Alla kan ju inte vara supersmala, och man blir säkerligen inte lyckligare för det...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!