onsdag 24 november 2010

Strumbyxe problem...

Har varit ute och skottat och när jag står därute känner jag hur strumbyxorna sviker min magen och börjar hasa neråt. Jo, för jag har fortfarande strumbyxorna uppdragna upp till armhålorna som jag hade när jag var gravid, finns inget skönare när de sitter så långt upp och de håller in fettet på magen! När jag kommer in så har strumbyxorna hasat ner 15-20 cm och jag får en flaschback tillbaka till 80 - talet när jag var liten och hade kalasbyxor på mej. För de hasade ständigt ner och man fick ett sånt där gott häng mellan benen;-) Mmm så lovley, eller inte;-) Känns detta igen? Kommer ni ihåg den där hemska känslan? *Fniss*

5 kommentarer:

  1. Ok. Då ska jag berätta hur du ska göra.
    Har också megaproblem med detta och det här tipset fick jag från en vän och släkting:

    1. Ta på dig strumpbyxor.
    2. Ta på dig "håll-in-magen-trosor-modell-gå-upp-strax-under-bysten". Finns ex på HM för typ 199:-.

    Det funkar huuuuur bra som helst. Jag använder dem alltid ovanpå strumpbyxor och det gör att magen hålls in plus att strumpbyxorna stannar på plats.

    Lycka till!!

    Kramar
    /// F

    SvaraRadera
  2. Hahaha det där känner jag igen sååå väl!! Senast igår förbannade jag de där strumpbyxorna som rullar ner och ligger så vansinnigt obehagligt "under" magen. Bläh!

    Hade jag varit lite mer fläng så hade jag nog använt gravidbyxor resten av mitt liv :D Sååå skönt att slippa kanter som skär in i midjan, och saker som rullar ner.
    Men det skulle förmodligen uppfattas som lite lätt koko att gå runt ogravid i gravidbrallor...

    Kram på´re ♥

    SvaraRadera
  3. Känns igen, tycker bara det är svårt att hitta stumpbyxor som räcker mer än till mitten av magen. De jag fick på mig idag gick 15 cm ovanför kjolkanten vilket resulterade i ett jätteveck mitt på magen - inte snyggt!!

    Så jag fick kasa ner strumpbyxorna redan från början istället... alla sätt är bra säger de ju!

    SvaraRadera
  4. ha ha du är u för rolig Karro,jag använder ju inte strumpbyxor så ofta men hör å häpna,vet att det låter sjukt,men jag tar ett par sring över så sitter det som en smäck.puss på dig.kram Sara

    SvaraRadera
  5. jag menade ju string givetvis

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!