torsdag 18 november 2010

Lortgris....;-)

När jag hämtade Douglas på dagis idag såg han ut som en lortgris. Hela han var täckt av lera blandat med sand. Helt omöjligt att skaka av, så de fick sig en rejäl omgång i tvättmaskinen!
Jag frågade Douglas vad de egentligen hade gjort idag? - Men mamma vi har ju grävt ända ner till Kina och hittade Kinagatan;-)!! Ja men så är det ju, att gräver man nog långt ner i marken så kommer man ju till Kina eller hur?!;-)

6 kommentarer:

  1. Precis sådär såg Noels byxor ut igår. ;-)

    SvaraRadera
  2. Haha ända ner till Kina ja ;-)
    Men det stämde säkert!

    SvaraRadera
  3. Ha ha ja det kommer jag ihåg nu när du sa det... man sa alltid der när man var liten att man skulle gräva och gräva till man hamnade i Kina.. och man trodde verkligen på det!!

    SvaraRadera
  4. Eller landet upp och ner där allt är tvärtom natt är dag och sommar är vinter osv.....fast om jag inte minns helt fel från geografilektionerna så är vårt motpol Nya Zeeland men hur kul låter det? mycket roligare med Kina :D KRAM

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig lerinpackning :D Upplevde aldrig riktigt sånt här med Tindra, eftersom hon tyckte det var lite äckligt med smuts och gojja :D

    Elliot däremot verkar vara av helt tvärtom åsikt, så i framtiden lär det se ut så här hos oss varje dag typ :D

    Kram ♥

    SvaraRadera
  6. Så där såg Oliver oxå ut när jag hämtade honom, kan tillägg att overallen och vantarna var tvättade dagen innan :-( ska de ha regnkläder istället kanske? men det känns för kallt nästan...vill ha snööö och kallt NU!!!!
    /Angelica

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!