måndag 15 november 2010

Planering....

Sitter och planerar för kvällens 5-års gympa, förstår inte hur snabbt de egentligen går? Med denna gången så är det bara 3 gånger kvar och sedan är de avslutning, så har denna terminen gått oxå.. Jag kan varmt rekommenderar att vara ledare till barn, guud så roligt vi har haft denna terminen, man får så mycket respons av barnen och alla är så glada och pigga. Är man trött när man åker dit, så tror man automatiskt att man ska bli ännu tröttare (14 kacklande 5 åringar;-)) Men de blir man inte, utan de ger sååå mycket energi så man bli bara så glad av dem! Kommer defeneitiv att ha dem nästa termin oxå, om de vill förstås;-) Jag har dessutom världens bästa hjälpledare som tänker precis som jag och barnen bara älskar henne!!
På schemat idag står de djungel och då blir det en rolig hinderbana tror jag! Trodde dock att det var friidrott denna gången, men jag misstagit mej så de är nästa gång. Och jag som hade planerat så bra i huvudet.. Men de bra planerna får vi ta nästa gång. Älska ju friidrott själv så därför denna glädje.

Imorgon är det 2-års gympa och då är det även jag som är ledare! På 2-års gympan är det lite mera lek och man behöver inte planera så mycket. De skulle vara mycket nöjda med att bara få springa omkring i stora hallen och få klättra och klänga i ribbstolarna och framför allt springa runt och dansa lite till Pippi Långstrump!! Imorgon är de bollar på schemat, kan ju bli intressant att ha 14 söta 2- åringar som virrar runt med bollar hej vilt;-) Guuud va jag är glad att åt ha alla mina gympa barn!! ♥

4 kommentarer:

  1. Vad kul det ser ut på bilden =)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad roligt!
    Hade jag hunnit så hade jag också velat vara det.

    Hoppas att planeringen blir bra!

    SvaraRadera
  3. och de är glada att de har DIG!!!!

    SvaraRadera
  4. Ja, visst ger det mycket att leda barngympa! Alla barn är så söta, de har självförtroende till max o kämpar järnet. Det är så härligt att se. Vilken tur att det finns de som ställer upp som ledare! Det är så värdefullt! Kram!
    Anna-Karin H

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!