torsdag 4 november 2010

Jag ska bara....

Douglas är sååå seg på morgonen och man måste pusha på honom hela tiden. Jag lade fram hans kläder vid halv åtta nu på morgonen. Och när jag ropade ner honom för frukost vid halv nio så hade han fortfarande inte satt på sig kläderna... (Skynda, skynda..) Han är precis som Alfons Åberg och ska bara...;-) Han kommer på att göra så mycket annat roligt istället för att göra det jag säger till honom att göra..

Visst är min son snygg i håret;-) *asg* Han ser för bedrövlig ut, men han är stolt. För snart är det så långt så att han kan äta på det;-) Jag frågade honom om tjejerna på dagis hade sagt något om hans hår? Nej bara att jag är långhårig, sa han:-( Men nu har han valt att spara ut det och just nu ser det bedrövligt ut. Men kanske efter jul så ser det snyggare ut?! (Om mamma orkar härda ut att se sin stora älskling se ut som ett trasselsudd;-))

(PS. Många undrar om jag jämt sitter vid datorn och har fått en del gliringar om detta;-) Nej det gör jag inte. Vi lever på 2010 och det finns funktioner på denna bloggen där man kan välja när ett inlägg ska visas, både tid och datum. Ville bara tala om det så att ni inte tror att jag bor vid datorn;-) För när detta inlägg läggs in då är jag och Fabian på babysim!)

3 kommentarer:

  1. Mäh? Jag älskar att du uppdaterar din blogg ofta! Finns alltid något nytt att läsa om o. jag gillar dina tankar o. ideer. Tråkigt att det finns folk med så negativa åsikter. Varför ska de bry sig? *suckar högt*
    Jag är nyfiken hur du kan tidsinställa inlägg. Vill du skicka mig ett meddelande på FB o. berätta hur du gör?

    SvaraRadera
  2. Fast så känner jag med facebook, jag har det gärna igång på dagarna och så springer jag förbi emellanåt och kolla läget :) Så bara för att man ser att jag är online så är jag inte alltid där...nää ibland är jag inte ens hemma :-D

    Kram

    SvaraRadera
  3. och ???
    som om folk har med det att göra ??!!
    Egentligen
    suck
    Ta hand om er.
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!