fredag 19 november 2010

Nytt!!

När jag fyllde 30 år fick jag denna vasen. Jag älskar den sååå mycket och den har stått på övervåningen och liksom har varit lite som pricken över i:et... Men den har blivit sååå solblekt, så idag traskade jag in till affären med den. Självklart skulle de inte bli så, utan de skulle kontakta LOB och jag skulle nog få en ny på måndag! Nu har jag lärt mej att man ska ALLTID gå tillbaka med saker som man är missnöjd med och inte håller som de ska! För de lönar sig oftast!!!

Jag och grabbarna åkte upp till grannbyn och handlande i eftermiddags. Jag sprang in i blomsteraffäern och gjorde ett spontan köp på tre vita krukor och växter till. Måste ju byta ut lite här hemma. Man blir lite trött på saker och ting när man går här hemma och ser allt jämt;-) Och resultatet blev jag nöjd med, inväntar dock tillbaka min vas igen!! Köpte även en ny fin vit lampskärm. Kom på att de kanske var lite onödigt med tanke på att de är advent nästa helg;-) Men jag har ju kvar lampan till efter jul oxå (Resultatet blev bättre på riktigt än på bilden...)




Även denna underbara ljusstake fick ta plast i fönstret. Den fick jag oxå när jag fyllde 30 år och den kommer från Bengt & Lotta!

Nu ropar de på mej att maten är färdig! Barnen och Jonas har bakat pizza, medans jag suttit och slurplat vin;-) *Me like*

Ha en underbar fredagskväll, de ska vi iallafall ha!!;-)

1 kommentar:

  1. Den vasen är precis min stil. Bra att du får en ny, tänk om du inte hade gått tillbaka!

    Fönstret blev jättefint med nya krukor.
    Det är bra med förnyelse emellanåt!

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!