onsdag 24 november 2010

Hund sökes!

Jag kan inte förstå att de ska vara så svårt att hålla sig över bordet när man äter...*Blink*blink* Efter varje måltid ligger det mer mat under bordet och på stolarna än vad de gör i barnens magar... Mina barn uppför sig som små gråttmänniskor när de äter, maten kastas både hit och dit;-) Tror vi får skaffa en hund som vi släpper in här i huset och som får äter upp alla rester på golvet;-)! Eller kanske en matta så att man slipper se allt.. Eller nej de kanske kan bli lite äckligt efter ett tag när maten har legat där och mojsat in sig;-) En hund får de nog bli... Eller kanske inte, tur att de finns dammsugare!!!


7 kommentarer:

  1. Haha, ja en hund hade inte varit helt fel kanske.
    snacka om att få leva livets glada dagar.
    Ok, då vet ju du hur det är att bo med en skalman. Ständigt koll på klockan b.l.a *ler*
    Önskar dig en toppenkväll
    kram

    SvaraRadera
  2. Ja...hunden saknar jag...bl.a. för att det är mycket renare under bordet hos exet än det är här...hunden bor ju kvar där. Och det märks!!!

    SvaraRadera
  3. Ha ha det skulle vara något! Om vi skulle ha en hund skulle den tyvärr behöva en heldel motion med tanke på mångden mat den skulle få! Vi har haft en granne som hade minigris. Dom kanske är mer underhållsfria;);)
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  4. Du kan få vår hund! But she comes with A LOT of hair! Så du måste alltså dammsuga dubbelt så ofta och på ALLA ställen i hela huset all the time ;)

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Du får låna Blacky då och då, hon håller rent, hårtussarna får du på köpet, "flattar" har mycket päls.
    Puss/mamsen

    SvaraRadera
  6. Hund är super!! Man slipper sopa o greja...

    Nackdelen är väl att barnen lär sig att slänga till hunden och att smyga ner till honom. Dessutom tycker minstingen att hunden kan slicka av hans händer när de blivit för kladdiga :o).

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Vi har en!!!!! Han är jättehungrig, alltid=)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!