tisdag 9 november 2010

Snö och öppna förskolan!!

Vaknade upp till detta imorse!! Nu är vintern här igen, vi får väl se hur länge den stannar denna gången? Måste villigt erkänna att julkänslorna söker upp en när det singlar ner vita vackra flinger från himlen!! Inte så konstigt med tanke på att det bara är knappt är 6 veckor kvar till julafton!;-)

Vi har tillbringat vår förmiddag på öppna förskolan! Douglas är det barnet som oftast är äldst där, men uppskattar nog det ändå mest av alla barnen! Man får göra så mycket och det är klart att de är rena drömmen att få vara där och pyssla med alla grejer som finns!! Idag blev det fina porträtt av pappa Grunditz och mamma Johansson som han själv uttryckte det och skrev på teckningarna;-)! En liten pik där till pappan att han vill att mamma oxå ska heta Grunditz;-)!!

Är lite sugen på att fixa en "pyssel hörna" i köket, där man kan hänga upp och även ställa upp sånt som barnen gör, så att man kan visa upp deras konstverk! Ska kolla vad jag har för material hemma... Dessutom får ju den tråkiga vita väggen lite extra färg då med alla vackra teckningar!!!

2 kommentarer:

  1. Bra idé! Vi har hängt upp en vajer från IKEA, som egentligen är tänkt till gardiner, med krokar på så kan vi hänga upp tjejernas teckningar och annat där och så är det enkelt att byta ut =). Kram/E

    SvaraRadera
  2. Jisses snö?! Usch, vill inte ännu. Fast det skulle iof spara lite på vinterkläderna. Som det är nu håller de på att gå sönder av allt kanande på bara stenar...

    Jaaa! Självklart ska vi köra en utlottning. Men ge mig ett par dagar. Känner att jag skulle behöva ända om lite :o). Varför har man inte mer tid?!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!