söndag 26 oktober 2014

Vinjunta!!!

I fredags var det äntligen dags att träffa mitt underbara vinjuntegänget! Vår första dejt var för över 5½år sedan och vi träffas si så där 3 gånger om året och ALLTID är det lika roligt att träffas!
För första gången på väldigt länge var vi alla 10!!! Så blir det ibland, det är ju inte lätt att få ihop en dejt med 10 upptagna tjejer!
Tänk er 10 snygga tjejer i ett rum, det kan inte bli bättre! Och nu är tiden förbi med graviditeter, amningar och bebisar, så nu kan vi verkligen slappna av när vi ses! Slappna av med dunder och brak!;-)
Världens finaste värdinna Hanna hade fixat och grejat inför vår kväll! Vi möttes av bubbel som tja slank ner väääädligt lätt i alla 10 struparna;-)
Är det något som vi är bra på, så är det just att dricka bubbel och prata!
Så kul att få klä upp sig, sminka sig och gå på fest med världens snyggaste tjejer! Åh detta ger så grymt mycket energi och boozt!!
 Hanna hade gjort bordsplacering till oss alla och dessutom skrivit 2 positiva ord per person! Jag fick orden kärleksfull och orädd! Oj oj va jag växte!! Älskar såna här pepp, det behöver vi alla!!
Vi fick underbart god mat som gav 10 poäng av 10!! När vi kom fick vi stick (glömde ta kort..) med räkor och någon slags kräm till. Till varmrätt fick vi musselsoppa som var himlesk god, ja så god att jag gjorde den till kvällsmat igår kväll igen! Då är den god, lovar er att få receptet sen!
Efterätten bestod av hemmagjord lakritsmaräng, grädde och färska hallon! Hallelulja va gott!!
Detta med att prata de är vi sjukt duktiga på! Åh herrejesus va vi pratade och skrattade! Samtalsämnen från uteliggare till sex, jag älskar våra samtalsämnen. Men nä jag kan inte gå in på mer detaljer än så;-)
Och hör och häpnad, inte en endaste liten tår från någon av tjejerna! Jösses detta måste verkligen vara rekord.. Jo för vi har en tendens att grina på varje dejt vi har, både glädje och sorg!❤️
Vi körde musiktävling också! Jädrans va kul! Men gud va kass jag är på detta med musik och artister, SKITKASS...
Hade dessutom en *host och ursäkta uttalet för hennes yrke, men hon tar det grymt bra att jag kallar henne detta* en lärarjävel som rättade våran lapp på muskiktävlingen och herrejesus så petig hon var. Typiskt lärare att vara så petiga och vi typ kom sist... ;-) *muttrar över att jag är så dålig förlorare*
Sedan dansade vi och sjöng hela natten lång! Verkligen DANSADE OCH SJÖNG!
Fy fasen va grymma vi var och just då lät det förträffligt bra i våra öron, men när vi tittar på det som blev filmat då, så tja då låter det dock inte lika bra idag i våra öron.... Nästan pinsamt hemskt... *fniss*
Denna junta kommer vi sent att glömma! ALLA tjejer var verkligen laddade ut till tänderna kan man säga;-)
Klockan 1:30 vinglade vi hemåt i den mörka natten och kramades hej då!
Nästa gång har vi bestämt oss för att inte ha en "vanlig" vinjunta som vi haft de sista 5 åren, nä vi ska hitta på något helt annat som några av tjejerna ska fixa! Åh va spännande!
Igår mådde jag som jag förtjänade kan man nästan säga... Men det var det helt klart värt! Hjälte på natten, hjälte på dagen.. Men nu får det banne mej vara slut på dessa hjältefasoner på nätterna, jösses jag är inte längre 20;-)

Tack tjejer för en gym kväll!! PUSS!

1 kommentar:

  1. Åh vilken kväll! Jag har oxå ett tjejgäng som försöker träffas regelbundet. Även om det är mer sällan nu är för 10 år sen så är det verkligen guld och när vi väl ses har vi sååå kul!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!