söndag 26 oktober 2014

Resume´....

Helgen har som vanligt gått i ett rasande tempo, men mycket har vi hunnit med, trots att jag var på vinjunta i fredags och bara bytte några ord i dörren med Jonas som kom hem när jag gick, har vi ändå varit tillsammans!
Här kommer en resume´ från våran helg!!
Efter jobbet i fredags körde vi snabbt ner och klippte Alfred och Douglas hos frissan! Alfred hade bestämt sig för att klippa av sitt hår som han hade på utväxt och tja fast jag gillar när grabbarna har långt hår så måste dom ju ändå själva få bestämma över sig själva i just HUR de vill ha sina hår! Han har tydligen stört sig otroligt mycket på håret på träningarna, speciellt hockeyträningarna...
Douglas hår växer både på längden och bredden och är av de allra tjockaste finaste hår man någonsin kan önska sig!
Så här såg grabbarna ut innan...
 Och så här snygga efter, nyklippta och flera kilo lättare!;-)
Med andan i halsen kom vi hem och en snabbdusch för mej, duka fram bubbel och invänta några av tjejerna som skulle komma hit på ett glas bubbel innan vinjuntan!
Så klart skulle alla 3 grabbarna vara med under hela förfesten, vara med och lyssna på vad vi sa och stå på bordet... Underbart, eller nä;-)
Douglas bytte snabbt om och blev dracula, med blodet rinnande ner för hakan! Maskeradkals stod på hans schema!
Lördag morgon var det så klart ishallen som gällde! Japp både lördag och söndag morgon är vigda till hockeyträning för både Alfred och Fabian! Gud va jag älskar att vi är uppbokade även på helgerna, speciellt på mornarna när det är så där bedrövligt underbart skönt att ligga kvar i sängen och mysa, äta en lång frukost tillsammans utan att stressa.. Nä då, jag är inte bitter inte;-)
Efter träningar och ishall stuvade vi in familjen i bilen och överraskade kidsen med resturangbesök och bio!
Jo då, den burgaren satt precis där den skulle, speciellt dagen efter när man mår som man förtjänar.. *host*
Den där eviga väntan innan man får gå upp i salongen och sätta sig, åh ja fy fasen va jobbig den är, speciellt när man är 4 respektive 6 år.. Då kan man ju alltid åla runt på golvet och kanske ha turen att hitta några smutsiga härliga popcorn...;-)
Bio med familjen, jag älskar det! Så mysigt och är det en bra film så är det ju bara PLUS;-) Lasse-Majas dektektivbyrå blev det, superbra och alla 3 satt som ljus hela filmen! Själv råkade jag somna till en minut, men min käre make "råkade" sova sig igenom HELA filmen....
Idag har det varit en skön söndag! Städade hela övervåningen, vilket resulterade i grabbarna rum som såg ut som ett bombnedslag... Herre jösses, hur lyckas dom dra fram så mycket grejer, trots att de städar relativt ofta???
Det här med kartonger.. Alfred har verkligen en STOR kärlek till dem...
Han har gömt dem i hela rummet och nåde den som slänger dem!! Ja för dom ska han göra grejer av, så jag fick snällt hålla mina städfingrar borta och låt dem stå...
Lek med kompisar för grabbarna bus hela dagen lång och ja att leka både hög och lågt är mina kära barns bästa grej! Utsätta sig för lite fara då och då...
Själv har vi haft fikabesök av flera vänner, så härligt att sitta och prata med en kaffe och chill!
Vi avslutade denna söndag lite omvänt, vi körde taco!;-)
Nu sitter jag i soffan och ska sitta här resten av kvällen! Grabbarna somnade ovaggade ikväll, det här med att ställa om klockan. Nja det är både bra och dåligt... Imorse var det mindre latjo när de tyckte det var morgon redan klockan 6:00.. Men nu är det ändå helt ok!;-)
Detta med att de blir mörkare på kvällarna tidigare, NEJ det gillar jag inte alls... Uppmuntrar mej med tända ljus och mys!
Imorgon är det åter måndag och november månad närmar sig med STORMSTEG.... Tiden rusar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!