torsdag 9 oktober 2014

Kom och köp!!!

Jag har ju inte berättat så mycket om mitt jobb, nä förutom att jag är ute och säljer världens bästa produkter förstås;-)!
 
När jag inte varit ute och sålt, har jag suttit inne på kontoret och knåpat ihop detta! Nä jag kan tyvärr inte ta åt mej av den snygga designern blanketten, det har en annan duktig tjej gjort. Men jag har dragit i trådarna, fixat möten, knåpat ihop texten och planerat!
Den här veckan blev produktbladet helt klart och vi kunde äntligen skicka ut dessa till olika klubbar runt om i vårt vackra Sverige!
Jag är ju inte säljare för inte, så nu säger jag: KOM OCH KÖP!!!!
Spelar din dotter eller son i något lag? Behöver ni extrapengar till er klassresa och vill tjäna snabba pengar (och MYCKET!) på ett smidigt och lätt sätt! Sälj då detta superbraiga paket!
Ex: Om varje person säljer 10 paket vardera och det är 25 stycken personer som säljer, då blir förtjänsten hela 11 500 kr som ni kan pynta in i ert lag, förening eller till den där klassresan som ni så länge tänkt åka på!
Säljer varje person 20 paket, tjänar ni 25 500 kr!! Jamen ni hör, detta är ju grymt bra!
Ett paket innehåller 500 ml schampo och 250 ml balsam och har en fräsch doft av Monsoon rain och kostar 99 kronor ut till kund!
Är det någon som vet att ni vill tjäna pengar till ert lag, förening eller klass! Släng er då på mailen och maila mej: karolin@fyraess.se
 
Så nu fick ni en liten vink vad jag jobbar med, men bara en pytteliten vink! Lovar att berätta ännu mer en annan dag!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!