torsdag 30 oktober 2014

Annabella!

Igår kväll åkte jag och Martina in på bio!! När gick man på en "vuxenbio" sist? Gud jag har ingen aning? Nu för tiden blir det ju bara barnfilmer man går på, absolut inget fel med det, men ibland kan en "vuxenfilm" vara lite roligt att gå på!
Även om det var allt annat än en rolig film vi var på igår, så var den kusligt bra! Japp för vi var nämligen på skräckfilmen, Annabella!!
Så klart måste man ta en selfie när man går på bio med sin lillasyster!
Halvmörkt, lite spända inför filmen, popcorn fulla knäet och en stor dricka! Då är det ju inte lätt att vara normal och ta ett snyggt kort! Till slut lyckades vi!;-)
Jag ÄLSKAR skräckisar! Dom ska vara så där fasligt rysliga att det varje hårstrå reser sig på kroppen och man ska nästan bli så rädd att tårarna kommer! Att sitta på helspänd och bli så där galet rädd när de där hemska andarna bara dyker upp i rutan och man hoppar HÖGT av rädsla...
Men nä jag blev en aning besviken... Den var inte så hemsk som jag hade förväntat mej....
Martina var lite skrajsen och konstaterade att det var lika jobbigt att se filmen som att springa 5 km;-) Underbar liknelse! *fniss*
Det var folk som satt och grät för att dom var så rädda... En tjej nedanför oss satt och tjöt nästan hela filmen med en sjal framför sitt ansiktet.. Men nä så hemsk var den inte, då har jag sett hemskare filmer..;-) (Speciellt när man sitter hemma och kollar på skräckisar själv, då är det lite tuffare, än när man har 100 andra som sitter och skriker samtidigt när något hemskt händer;-))
Att vi sedan var äldst i hela biosalongen och snittåldern var si så där 17 år, äsch ja det bjuder vi på! Vi älskar ju skräck lika mycket som dom gör! Det gör absolut inte våra kära män, dom hatar det...
Jag ger Annabella en svag 3:a av 5... Den kunde varit ännu lite mer psykisk skräck. En sån där skräck som liksom kryper under skinnet, när man knappt kan andas för man är så rädd och man har svårt att somna när man kommer hem..
Såg att det var en annan film som handlade om anden i glaset som snart hade premiär. När den kommer på bio ska vi absolut gå och se den med!
(Ge mej ert bästa tips på en kuslig psykisk skräckfilm! Måste tvinga min käre man att se en med mej i helgen, varken han vill eller inte;-))
Övernaturliga saker älskar jag, likaså psykiska filmer och skräck! Men detta tog liksom priset av skräck imorse...
Efter morgonpromenaden imorse skulle jag lägga in bilderna här på bloggen på mej och Martina och hajjar till... Det ligger en bild som är tagen IDAG på en parkering... Vart den kommer ifrån? Ja det har jag inte den blekaste aning om... Men detta känns jäkligt skumt...
Jag har inte ens tagit något kort idag och den här bilden ligger som sista tagna kort, en kall morgonhimmel någonstans... Men vart kommer den ifrån? Just såna här saker kan jag bli skräckslagen av... Vart är ens bilden ifrån och HUR i hela friden har den kommit in i mitt fotoalbum i min telefon???

2 kommentarer:

  1. Jag är ingen skräckfantast dock älskar jag spänning. Jag står och hoppar i soffan när jag ser på såna filmer. Undrar vad grannarna tänker haha

    Kram

    SvaraRadera
  2. Såg den i helgen och kunde konstatera att det gjordes bättre skräckfilmer förr
    Ouija har jag inte sett ännu, recensionerna är tyvärr ganska låga men det blir nog att jag tittar på den ändå :)
    Kommer inte på några bra tips på filmer på rak arm, återkommer om jag kommer på nån.
    Du kan kolla i din telefon vart kortet är taget. ( har för mig att du har en Iphone )

    Ha en bra kväll.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!