söndag 12 oktober 2014

Vacker, härlig och underbart, men oxå lite skrämmande....

Vi har verkligen en fantastisk höst! Det är nästan så man får nypa sig i armen varje gång som solen kysser ansiktet och värmen slår så hårt att man måste ta av sig jackan för att inte svettas ihjäl!
Det är så vackert ute just nu med alla underbara färger som får en att le! Alla vackra löv som ligger överallt och de kala kalla träden som snart är helt nakna! Det är så vackert, härligt och underbart...
Men samtidigt kan jag tyckas att det är en gnutta skrämmande...
Dagens datum är 12 oktober och ute blommar lupinerna som om det vore midsommar.. Våra rosor i trädgården har fått fnatt och har tagit ett till andetag och blommar för fullt! Så vackert, men nja jag vet inte jag? Det känns ändå lite fel med tanke på att vi snart är i november månad.. Lupiner ska inte blomma så här sent kan jag tycka...
Är det nu vi får smaka på det där med att vårt klimat har blivit så mycket varmare som jag inte alls ville höra på för några år sedan?
Ja ja, nä nä jag ska väl kanske inte klaga utan fortsätta njuta av den här vackra hösten. Ja för snart sitter jag väl här och klagar på att jag håller på att frysa röven av mej, aldrig är det då bra;-)
Jag har så dubbla känslor inuti min mage.. Det gör liksom en gnutta ont där inne i bröstet. Som om något gnager på mej... Möjligtvis att det börjar bli så mycket mörkare ute och att hösten verkligen är här på riktigt, att den poletten verkligen har ramlat ner nu.. Snart är det mörkt när man åker till jobbet och när man åker hem, man är konstant trött och blek... Kanske är de just det som gör mej en gnutta ledsen? Jobbig känsla som bor i mitt bröst nu, en sån där känsla som är så fruktansvärd svår att ta på och beskriva med ord... En sån där känsla som möjligtvis kan komma ut bara genom att gråta en liten skvätt...
Jag bjuder i allafall på den här höstbilden som jag tog innan idag när jag var ute hos mamma och hämtade hem kottarna! (Det är såna här dagar som man verkligen skulle ha den där kameran som jag inte har. Få till de där underbara hösbilderna som en RIKTIG kamera bara kan ta, som jag har framför min näthinna! Nä då, mobilen funkar också kanon att använda, men en RIKTIG kamera tar ändå så mycket bättre kort, punkt och slut!)
Gissa en gång om de hade haft det bra? JAAA!! Och vi, ja vi har haft en sån där skön dag idag! Vaknade klockan 9, åt frukost i sängen, låg och kollade på TV4 morgon och gick inte upp ur sängen förrens 11! Bara för att vi kunde! Åh gud så härligt!;-)

1 kommentar:

  1. Visst är det en underbar höst, än så länge kanske ska tilläggas ;-) Härliga höstbilder.
    Kram o ha en bra vecka //J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!