tisdag 7 oktober 2014

Happy place!

När jag tränar så hamnar jag allt som oftast i ett happy place när det är som allra jobbigs. Ett härligt ställe där jag trivs som bäst när benen är tröga och jag vet att jag har flera kilometer kvar hem... Pannbenet får jobba otroligt mycket, men sätter jag på mitt happy place inuti min hjärna så går det så mycket enklare att ta sig i mål!
Vart mitt happy place är när det är som jobbigast och svetten sprutar genom varje por på min kropp? Ja det är lite olika, det kan vara i en solstol på vårt smultronställe till en mysig kväll i soffan med familjen! När hjärtat mår bra, ja då gör ju också hjärnan det och då går det så mycket enklare att slå på det där berömda pannbenet när man drömmer om en skön stund i solstolen vid havet eller att pussa mina grabbar!;-)
Mina morgonpromenader blir ofta väldigt svettiga och varma. När jag gått ungefär 30 minuter börjar törsten slå till rejält och allt jag då drömmer om då är ett STORT glas vatten.. Att törstas är banne mej hemskt. Men jag är alldels för trött för att klunka vatten klockan 5 på morgonen,så då får jag istället snällt törstas;-)
Så mitt happy place på morgonpromenaderna är när jag kommer hem, häller upp ett STORT glas kallt med bubbelvatten och bara klunkar i mej så det river så där skönt i halsen!
Näst gång det blir skitjobbigt på passet, i löparspåret, på PWn, På CTn eller boxningen! Tänk på mej och tänk HAPPY PLACE!;-) Dröm dej bort till ditt favoritställe och kämpa, det går så mycket enklare då!
5 km pw blev det denna mörka och kalla morgon! Lika jobbigt som vanligt att stiga upp, men nu är känslan underbar!!
#kanjagsåkandu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!