måndag 13 oktober 2014

En "ny" walk in closet!

Förra helgen fick jag lite fnatt på Douglas och Alfreds "walk in closet"! Eller ja som man också kallar det, klädkammare på riktig hederlig svenska!;-)
En känsla av bastu och 70-tal... Nä jag gillar det inte. Men den där garderoben har liksom blivit lite osidosatt, inte så prioriterad eftersom att den inte syns...
Lite av ett organiserat kaos har det varit där inne och kläder, ja det har dom visst väldigt mycket;-)
Vi får ju lov att öva oss lite på renovering! Det närmar sig med stormsteg för oss att ta tag i vårt sovrum och tvättstuga! Gud va jag längtar!
Men som sagt, öva bör man;-)
De där förbenade furutaket, de måste vara djävulens påfynd.. 4 gånger fick vi måla det innan det blev vitt...
Tapeterna var så där vit/brun/beiga och golvet hade en läcker bajsbrun färg, riktigt 70-tal och inte ens snyggt retro....
Nu är 70-talet borta och vi säger hej till vitt, svart och ek!
Den lilla "walk in closeten" på 1,5 kvadratmeter blev så mycket rymligare och fräschare nu och jag blev riktigt nöjd med Jonas jobb! Japp, jag drog igång projektet och han fick göra det!;-)
Vi valde att sätta in simpla vanliga enkla ställningar från ikea! Väldigt enkelt och det blev kanske inte riktigt så bra som jag hade tänkt i min lilla hjärna när vi var på ikea och köpte dem för några veckor sedan... En till ställning hade absolut behövts, men nä det fick ju inte plats... Men nu är det ordning och reda på kläderna och mängder med kläder är nu utrensade!
De får dela på hyllorna och så även hängarna där deras byxor hänger, men va fasen det gör ju inget! Det blev i vilket fall sååå mycket bättre än innan och sååå mycket mer ordning och reda!
En hel vit vägg till höger som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med? Ja visst en eller några hyllor hade säkert fått plats, men det hade då blivit ganska trångt tror jag?
Så istället spikade jag upp spikar (på den nyspacklade och målade väggen(!!!);-)) och satte upp några av grabbarnas kepssamling! Vilket skulle visa sig bli en stor favorit för grabbarna i deras "nya" walk in closet!;-)
Summan för detta projekt? Tja si så där en 500 lapp! Målafärg hade vi, likaså spackel! Golvet fick vi av Jonas bror som håller på att renovera! Det enda som kostade var ställningarna och "hyllorna"!
Nu kliar det desperat mycket att sätta igång med renoveringen av vårt sovrum och tvättstuga! Tänk att få sova i ett modernt sovrum istället för i ett 70-tals rum med isblåa väggar;-) Sa jag att jag längtade? *fniss*

3 kommentarer:

  1. Så fint det blev, jag förstår att kepsväggen blev populär. Bra där!! Kram J

    SvaraRadera
  2. Skitsnyggt!!! Du är grym på det där!! Kram

    SvaraRadera
  3. Precis den inspirationen jag behövde! Håller på att förbättra i tvättstugan o. har precis köpt en klädställning. Behöver nog komplettera med tyghyllor oxå ;) Grabbarna fick det jättefint!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!