tisdag 23 september 2014

Under eken...

Alla människor på vår jord skulle verkligen ha såna underbara vänner som vi har!!! Underbara vänner som gjorde våran lördag till en helt underbar dag, kväll och natt!!
Klockan 16:00 fick vi ett SMS där det stod vart vi skulle åka, första stoppet hembygdsparken där det var uppdukat filt, rosenblad, 2 glas och en flaska bubbel och en underbar lapp till bara oss!!!
Sedan fick vi olika SMS under timman som gick där vi blev lotsade lite hit och dit och skulle utföra olika aktiviteter och samarbete! Allt från att bygga ihop ett pussel till att spika i en spik utan hammare till att klura ut ordspråk som kommit ur våra munnar!;-)
Vi var ute på cykeln i ca 1½ timme och cyklade upp för backar, ner för backar, genom små stigar och ännu mer uppför!
Vår slutdestination var under den stora eken uppe på en underbar plats här i byn, där man kan blicka långt!
Solen sken och en helt fantastisk kväll väntade på oss! Och svetten sprutade ur varje liten por på min kropp när vi nådde höjden;-)
Under den stora eken väntade dessa underbara människor! Dagen till ära hade de sina fina bröllopskläder på sig som de hade på vårt bröllop! Så klart i färgen grön, som vi hade som en tråd genom bröllopet!
Vid varje station som väntade på oss under cykelturen var det röda rosenblad spridda överallt! Så vackert och sååå romantiskt!
Även vid bordet under eken var det spritt röda vackra rosenblad och jag blev helt tagen av stunden!
Förstå att dessa underbara vänner hade gjort allt detta för oss!! Det är banne mej KÄRLEK det!!!
 Vi fick parkera våra cyklar, skåla i bubbel och sätta oss till bords och hugga in på plockmat! Såååå gott! Allt från kex, ost, melon, skinkor och oliver!
Annelie, min svägerska är fantastisk! Hon hade sparat Elsas brudnäbbsbukett som prydde bordet så fint! Härligt, med tanke på att jag inte har kvar min! Nä för min bukett slängde jag ju ut till dem som var ogifta på bröllopet och det var en lycklig tjej som fick den! Men NEJ, ännu inget bröllop där;-)
Och för den delen så går det ju inte att spara kallor...;-)
Det var en helt magisk kväll! Så där perfekt så man nästan fick nypa sig i armen så vackert och PERFEKT! Vädret kunde verkligen inte bli  mycket bättre och heller inte sällskapet!!;-)
Kossorna längre bort gjorde oss sällskap och muade till lite när vi blev lite högljudda! *fniss*
Vi satt där i flera timmar under eken! Pratade, drack bubbel, skrattade, pratade minnen och skrattade ännu mera!
Framåt 19 tiden när solen sakta började gå ner, kom kylan krypandes och det var dax för oss att sätta oss på cyklarna och dom i sin bil!
Turnéskylten som hängde med under hela min kväll på möhippan var så klart med även i lördags!
(Ja vi åkte ju minibuss på möhippan och vill man leka kändis som jag ibland gör, ja då så klart måste man ju oxå ha en turnébuss som man kan färdas i med alla sina fans!;-))

Vidare på färd och snart väntades en helt sjukt rolig kväll med gänget som visst varade till klockan 3 på löragsnatten, eller kanske säger man söndag morgon!?;-) *fniss*

FORTSÄTTNING FÖLJER.....;-)

3 kommentarer:

 1. Maj gadd så underbart!! Väntar på fortsättningen ;-)

  SvaraRadera
 2. Det låter helt underbart! Vilken kväll! Och vilka vänner!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Väntar med spänning på fortsättning av kvällen. :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!