lördag 20 september 2014

Att fira!

Igår firade vi lite jag och min man! Klart man ser chansen att få fira med lite bubbel i glasen så fort tillfälle ges!;-)
Vi firade för att det går bra på våra jobb, att jag har kommit  igång med mitt sälj bra nu och att jag har kommit in på affärer som vi inte haft innan som kunder!!
Jonas han är oxå grym på sitt jobb, men det visst jag ju innan. Men det är helt klart värt att firas!!;-)
Vi firade oxå att det var fredag och att vi alla mår bra! En skål för livet helt enkelt!!
Lite tilltugg till bubblet i form av bruschetta, så himla gott! Älskar den smaken! Och så några barnvänliga små godbitar så klart till barnen!
Sedan blev det taco som skulle ner i magarna! Alltså den där tacon, att den ska vara så god enligt barnen?;-) Jag gillar verkligen det, men NÄ absolut inte för ofta som det nu har blivit...
Att Jonas sedan tyckte det var roligare att sitta och "bygga ihop" en ny bil på nätet än att dricka bubbel och prata med mej... Tja det hurrade ju inte jag direkt för.. Men grabbarna gjorde! Detta med bilar och motorfordon är verkligen sååå kul enligt grabbarna! Bara att vänja sig, de blir nog inte mindre med åren...;-)
Klart jag oxå vill ha en ny bil, men jag blir glad när jag sedan får köra den när den är klar;-)
Efter maten var det dax för TV, men inte vilken TV som helst utan med Alfred i rutan!
Han är verkligen så kretiv och har en grym fantasi! Han hade pärlat (och jag strök plattorna) och så gjorde han en TV show av dessa gubbar, hundar och gitarren och av en kartong hade han gjort en strand och så var TV programmet igång!
Alltså jag hoppas verkligen att hans kreativitet kommer att hålla i sig hela livet! Gör den det så slår jag vad om att han kommer att gå långt med den! Hoppas verkligen att han tar till vara på sin "konstgen" som han har blivit berikad med!!
Sovit si så där 10 timmar inatt så jag känner mej verkligen utsövd!
Hösten är verkligen på väg med stormsteg och jag älskar när naturens egna konstverk gör såna här vackra skapelser!!
Dagarna som varit nu de sista veckorna har ju varit UNDERBARA med 20 grader varmt och strålande solsken! Hösten blir liksom inte så lång nu när det är såna här kanondagar!
Hmm, jag kan liksom inte riktigt bestämma mej om jag gillar hösten eller inte? Jo egentligen gör jag det kanske ändå, bara det inte regnar konstant och är mörkt och trist...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!