tisdag 30 september 2014

Som en röd tråd!

Som sagt... Gardinerna tog svärmor hand om och fixade dom med bravur!!! Hade jag inte krupit till korset hade jag förmodligen suttit kvar ännu vid maskinen och inte haft en nagel kvar på fingrarna, inte ett hårstrå kvar på huvudet och med största sannolikhet fått familjen att flytta...
Jo för envis är ju mitt mellannamn och har jag bestämt mej för något så ska jag oxå genomföra det. Men just i detta fall så kände jag att min familj skulle slippa ett psykfall till mamma/fru. Så det var just därför jag kröp till korset;-)

Så här såg det ut före. Svart och vitt, svart och vitt ÖVERALLT.. Ja jag vet jag är sååå tråkig så till och med barnen reagerar och frågar VARFÖR vi aldrig har lite färg här hemma och påstår att svart och vit INTE är några färger...
 Nu ser det ut så här! Jäklar vad jag älskar älskogstyget!! Så mycket färg och köket blev helt plötsligt "nytt"! Och kottarna blev eld och lågor och klappade mej på axeln att jag ÄNTLIGEN fattar detta med färg;-)
Hela nedervåningen blev som en röd tråd! Tavlan som möter gardinerna och gardinerna som möter tavlan i hallen!
Att vi sedan har en 70-tals mattta och 70-tals lampa som går i färgen orange, tja det gör väl inget. Kan tycka att orange och rosa kan göra sig väldigt fint ihop och så klart lite svart och vitt till det!;-)

Det här med att sätta upp nya gardinstänger... *host*harkel* Öh ja det var heller inte så lätt, speciellt inte när Alfred var på sitt värsta rethumör och höll på att reta gallfebern på mej just när jag skulle skruva upp stängerna och jag höll bokstavligt talat på att brinna upp i mitt huvud... TÅLAMOOOOD Karolin, tålamod! Tror jag skulle behöva jobba på det lite mera, väga upp envisheten så att jag fick lite mer tålamod;-)

Nästa projekt blir grabbarnas klädkammare på övervåningen! Men just det projektet får jag nog försöka hejda mej med att fixa med till helgen så att jag får spara ihop lite tålamod och inspiration!;-)
Tack snälla Maj (svärmor) för hjälpen!! Och skarvningen längst ner syns ju inte alls! Ja jag "råkade" ju klippa dem flera decimeter för korta... *harkel* Men med lite skarvning och fix blev det ju superbra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!