torsdag 25 september 2014

Trygghet när den är som bäst!

Ena dagen i luven på varandra så hårtussarna bokstavligt talat flyger från deras små huvuden, andra dagen slåss dessa 2 så blodet sprutar och de har rivmärken i hela ansiktet....
På kvällarna så här... Tätt, tätt intill ihopslingrade med varandra så att de kan känna varandras andetag och trygghet! ALLTID!
Dom är som ett tvillingpar dom där 2...
De somnar alltid i våran säng och sedan bär vi dem vidare till sina sängar när vi själva kryper ner! Trygghet när den är som bäst!

Fick frågan på instagram om jag och Jonas oxå låg så här tätt ihopslingrade och sov på nätterna? Ha ha, gud NÄ! Jag är glad om han ligger med huvudet åt samma håll som mej i sängen! Jo då för allt som oftast ligger han skavfötters med mej, alltså med sitt huvud i fotändan.. Normalt? Nä men å andra sidan är ju inte jag heller så normal, så vi passar väl bra ihop! ;-) Om ni undrar varför han sover i fotändan istället för där man ska sova? Han skyller på att det är svalare där nere, att luften från de öppna fönstret når hans ansikte så skönt när det blåser in på nätterna...
Förstår ni hur jag har det. Ja jag sover inte bara  skavfötters med mannen som jag är gift med, jag sover med vidöppet fönster oxå så hela sovrummet kääns som en endaste stor frysbox och jag ligger där och huttrar med mina fötter djupt inbäddade i både strumpor, raggsocker och täcke!;-)
Men nä då jag klagar inte... Jag sover ändå gott och tryggt på nätterna!;-)
Trygghet när den är som bäst!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!