onsdag 17 september 2014

Månadsuppdrag!

När vi gifte oss fick vi en underbar överraskning, där våra kära värdpar hade valt ut 12 stycken vänner till oss som skulle utföra något slag av månadsuppdrag med start då i september och fram till Augusti iår!
Vi har varit på massor av underbara månadsuppdrag, allt från höstmiddagar, biomys, julpyssel till grillkvällar!
I augusti var det värdparen själva som hade den månaden!
Men alla vi 6 har haft fullt upp, hela augusti fram till nu. Men den här helgen som kommer är bokad sedan länge och då ska vi äntligen ses!!
Det har tisslats och tasslat från deras sida och vi har inte en susning om vad vi ska hitta på med våra kära underbara värdpar, Anneli, Krille, Hanna och Affe på lördag!
Idag fick vi detta SMSet!
Alltså jag fullkomligt ÄLSKAR överraskningar! Hmm vi ska alltså cykla någonstans? Ta med oss ombyte till kvällen? Och sova borta! (Ja vi fick frågan förra helgen om vi hade några aktiviteter inbokade på söndagen, så jag gissar på övernattning?;-))
Cykla själva? Vart ska barnen vara? Cykelvänliga kläder och skor? Ja allt detta har vi inte en susning om och jag är galet nyfiken och jag håller på att sprängas av nyfikenhet! Wiiiihhhooo va kul det ska bli!
Behöver jag ens nämna att vi längtar galet mycket tills klockan slår 16 på lördag?;-)
Vid borden där våra älskade gäster satt var månadsuppdragens platser utsmyckade med varsin färgglad ballong vid borden! Snyggt och stilfullt!

3 dagar kvar!! Wiiiihhhooo!!!

2 kommentarer:

  1. Men Gud så spännande!! Och vad fint med ballongerna, dem idén ska jag ta med mig. :)

    SvaraRadera
  2. Men ååå vad kul! Älskar överraskningar! Även om jag tycker att det är lite jobbigt också - kontrollmänniska som jag är ;-) Men så länge det är goda vänner som fixar så kan det ju inte bli annat än underbart! Ser fram emot att få läsa om vad ni gjorde!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!