måndag 15 september 2014

Dagens:

HUR: Är det möjligt att SD fick 13%? HUR? Jag blir på allvar mörkrädd och ledsen... Ser man HUR det röstats runt om i vårt vackra land så är det just småbyarna som röstat mest på SD... TRAGISKT.. Vet folk vad de egentligen har röstat in i Sverige? Vet dom det?
ÄR: Trött, hur det nu är möjligt när man inte gjort ett skit under helgen bara varit, vilat och sovit...
ÅNGRAR: Att käften har gått på i ett den här helgen, ätit skräp som jag annars inte brukar äta... Allt från socker till chips (nä inte ren godis, men fika och det är ju precis lika illa det...) till god dricka..
TRODDE: Att jag hade det värsta morgonhumöret i familjen. But no no... Jag hade visst väldigt fel. Hans namn börjar på D och slutar på ouglas...
RÄDD: Har en olustig känsla i min mage.. Jag kan inte direkt ta på den. Men jag är gråtmild och tankarna flyger iväg..
RYKTEN: Blir nästan mörkrädd för hur ett rykte kan sprida sig så snabbt, så dumt och hemskt.. Tänk efter före innan ni tar in vissa ord i er mun och sprider dem vidare......
UNDRAR: Om det är normalt att blöda när man satt in en kopparspiral? När jag frågade läkaren i torsdags hur länge jag kunde blöda skrattade han mej i ansikte och la huvudet på sne (som om jag varit 10 år gammal och inte fattade detta med mens, hormoner, blommor och bin!): -Lilla gumman, du kommer sluta blöda inatt, sa han och skrattade... Ok svarade jag som inte har en blekaste om sprialer i den kvinnliga regionen... Men tänk så fel han hade... Inte fan har jag slutat blöda och det är 4 dagar sedan den stoppades upp i mej... Men det är säkert något fel på mej, jag är ju inte så normal.... Det slutar väl någongång får man väl hoppas...
HMM: Fick frågan av ett barn om jag hade en bebis i min mage.. Jo jag vet att min kära mage gått och blivit rundare, men nä där inne ligger det bara goda sockerbullar och mat...
VILL: Bada i pengar! Alltså just nu suger det grymt mycket i den där shoppingtarmen. På hösten gör den det extra mycket tycker jag... Och det här med att pengar inte gör en lyckligare.. SKITSNACK, så klart det gör!
FUNDERAR: På om jag ska klippa lugg.. Den tanken som hamnat minst 1000 gånger i mitt huvud, men sedan bangar jag... FEGIS!
GJORDE: Lämnade kidsen på fritids och förskolan idag på morgonen för Jonas skulle iväg tidigt! Åh maj gad va bra det gick! HURRA!!
PIRRIG: Inför helgen då det visst vankas någon slags överraskning"resa "med våra underbara vänner!! Jag/vi, jag och Jonas vet inget! Gud va jag älskar överraskningar!!
KÄNNER: Av halsen, har gjort det till och från i 2 veckor nu och så där feberhängig... BLÄ!
SOLEN: Skiner och det är ett underbart septemberväder utanför vårt fönster! Man får verkligen ta vara på dessa strålar!
FICK: Ett erbjudande att följa med till Thailand innan jul.. Gissa om jag VILL!! Men nu får man ju inte bara resor, de kostar ju en del också... *viskar* Jonas vill hellre åka på vintersemester.. Vad har jag gjort för fel? Hur ska jag få honom på bättre tankar??? *muttrar högt för mej själv*
IDAG: Ny vecka nya tag, jag känner mej peppad för mycket!
VART: Har min pinsett tagit vägen? Den försvann den helgen vi var i Varberg. Jag vet att jag plockade med mej den, men nu är den borta... Men det skiter ju mina ögonbryn i, för de växer lika fort ändå. Ser snart ut som en gammal gubbe med ett ögonbryn. Kan man raka sina ögonbryn? Ja alltså inte hela, men i alla fall vid linjen? Eller tänk om jag missar förresten och rakar av mej hela ögonbrynet.. Kanske inte så smart tanke ändå...
En suddig morgonbild på oss! Japp man får vara snabb med det lilla pekfingret på utlösaren när väl grabbarna vill ställa upp på bild med sin mamma!;-) Speciellt innan klockan 7 på morgonen!

2 kommentarer:

  1. Hej Hej,
    nu vill jag ju inte skrämma dig för mycket men..... när jag satte in kopparspiral blödde jag i tre veckor, uppehåll i en och blödde i tre.... osv. Hoppas att det inte blir likadant för dig.

    SvaraRadera
  2. Jag är glad för regeringsskiftet men det försvinner lite i sorgen och rädslan jag känner inför sd's framfart. Om ändå F! Kommit in så hade de inte blivit vågmästare iallafall!!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!