fredag 7 mars 2014

The place where i belong!

Vi har landat på vårt smultronställe i Mellby, vi besöker stugan för första gången sedan vi gifte oss och det kittlade lite extra i maggropen när vi rullade in med bilen här i byn när vi såg strandhotellet där vi ägnade hela vår kväll med våra underbara nära och kära på vår bästa dag!
Jag har längtat grymt mycket hit, men det har tyvärr inte funnits någon lucka att åka hit. Men nu äntligen är vi här, the place where i belong!!
Här på 4:an på vårt smultronställe ska vi bara ladda batterierna den här helgen, landa, njuta, umgås och slappa! Precis vad vi behöver nu och JAG efter mycket intensiva månader....
Som sagt, det pirrar så där galet extra mycket i magen när vi landade här. 6 månader sedan jag blev fru Grunditz och fick min älskade Jonas till min man. För 6 månader och några dagar sedan låg jag i denna sängen och var galet nervös för vad som väntade oss dagen efter och låg och tittade på min vackra bröllopsklänning som hängde där rakt framför ögonen!
6 månader går fort, fast att det samtidigt känns som om det var igår...
Nu ska jag slänga upp mina trötta ben i soffan, dricka mitt vin och fortsätta njuta! En perfekt start att börja ladda sina batteri! Dessutom sägs det att det ska bli 10 plus och sol imorgon, aj lööve! Men det tror jag inte på förrens jag själv ser och känner solens strålar mot mitt ansikte;-)

2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt, njuuuut!

    SvaraRadera
  2. Den som väntar på något gott...
    Ha en underbar helg och njut av nuet. Kramar

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!