söndag 30 mars 2014

Projekt!

Har man inte nog med jobb så skapar man sig det...
Idag är dagens projekt fixa byrå! Har man sovit nästan 12 timmar inatt, så har man oxå ganska så mycket kli i kroppen idag.. Så då måste man skapa sig lite jobb!
Hittade en perfekt byrå på second hand affären Kupan här i byn för en slant på ynka 80 riksdaler. Nu ska den slipas klart och målas i vitt och i mitt huvud kommer den bli bli superfin med svarta/ och eller gröna knoppar! Men vi är inte där ännu.. Det här med tålamod och pill är ju inte alltid min grej, specillt inte efter onsdagens projekt att sy gardiner. *mumlar lite för mej själv* Men som sagt, skam den som ger sig och nu hoppas jag bara på att det finns vit färg i garaget, annars kommer jag hoppa jämfota av ilska... Ja ja tänker ni: Det är ju sånt som man ska kolla INNAN man startar ett projekt, specillt när man gör det en söndag eftermiddag...
De blir nog bra, hittar jag ingen vit färg så vet jag att vi har både röd och grön färg därute. Så det här kan ju bli hur spännande som helst ju;-)
Och jag kör två flugor i en smäll dessutom! Jag är effektiv och fixar byrån, samtidigt som jag får sol på mej! Effektivitet när den är som bäst!
Önska mej lycka till! Det kan nog fan behövas;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!