söndag 9 mars 2014

Det är knappt man tror det är sant!!

Termometern visade 16(!!) grader innan idag, det är knappt att man tror att detta ljuvliga väder är sant! Det är ju trots allt bara den 9 mars... Nästan så att man får nypa sig hårt i armen för att verkligen fatta att det underbara väder är sant! Strålande solsken, den sol som vi knappt har sett sedan i september månad är här nu och jag ber till dom högre makterna att den är här för att stanna och att den stannar ända tills i höst!
Vi har varit ute hela dagen lång, krattat löv, eldat kvistar, grillat korv, fikat och njutit av solens strålar! Jag har till och med solat! Ja är man soldyrkare så är man och ett tu tre så satt jag helt plötsligt i bara BH på trädäcket och jag kände riktigt hur strålarna strömmade in på min bleka kropp!!
Vi har rört på oss i massor den här helgen, hela familjen! Gått i skogen med smågrabbarna, granskat vad stormen har förstört i höst. Ja för Simone (eller vad det så den hette) har visst härjat en hel del här nere och förstört en hel skog. Den har lekt plockepinn med tusentals träd som låg helt plattfall på marken...
Kolla in detta! Krokusarna blommar redan! De måste väl nästan klassas som lite rekord att dom blommar redan, ja för det är ju trots allt bara början av mars!?

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!