lördag 1 mars 2014

Egotid, cup,humör och snuskig mat...

Åter en lördagsmorgon där jag vaknar innan självaste tuppfan själv.. Att det ska vara så svårt att sova när man får?
Hade tänkt ta mej en skön joggingtur denna lördagsmorgon, men när jag tittade ut var hela gården fylld med vit nysnö.... Jag drog ner gardinen igen och kröp ner i sängen igen...
Kände att jag vaknat på fel sida och att den där hormonstinne Karolin bara ville dra täcket över huvudet och ligga där hela dagen.
Men efter lite surning från min sida, steg jag upp och in i duschen och drog in till metropolen Värnamo för lite shopping!
Egotid, helt för sig själv bland affärer! Jag vet precis hur jag ska locka fram den glada Karolin;-)
Även om jag träffar min kära familj allt för sällan så måste jag få den där egotiden ibland! För sån är jag, att sitta ihopklistrad med familjen jämt är INTE jag... Men alla är vi olika och tur är väl kanske det;-)
När man åker och shoppar så där helt på egen hand så kan man ju strosa, prova allt och inte behöva bry sig att det står någon utanför draperiet och pustar och stånkar och fråga om jag är klar snart.. Inga svettpärlor som rinner ner för min panna, bara lugnt och fint liksom!
Bikinisarna har börjat poppa fram i butikerna och jag var inte sen att prova några! Behöver ju lite nytt inför resan! Men seriöst.. Storlek 42 på överdelen och den var för liten.. Ska man behöva ha en 14 årings bröst eller ha opererade bröst för att dessa toppar ska passa någorlunda? Blir så trött så jag sket i att köpa någon ny bikini... *morrar högt*
 Istället köpte jag dessa snygga hjärtformade brillor! Nu är jag redo att möta vårens strålar! Eller nä nu skojar jag, inte fan kan jag gå runt med såna här brillor, jag dör av skratt...
De blev dessa istället! Kanske en aning stora, men dom kändes bra! Hinner nog köpa några par till ska ni se med tanke på att jag gav 60 spänn för dessa!;-)
 Jag tittade på kläder till grabbarna, men blev som vanligt besviken.. Samma stil som alla andra år. Så nä dom fick inget.. På flickavdelningen var det som vanligt masssssor av fint! Jag blev kär i dessa små söta dressar, hade själv kunnat tänka mej en sån, men tyvärr fanns som inte i vuxenstorlek;-)
Hem kom jag med bara grejer till mej själv i form av make up! Såna där må bra grejer som gör mej lycklig!
Gåendes i affärer i några timmar var jag glad igen och styrde mot bys ishall där det vaknades hockeycup! Douglas och hans lag spelade 4 matcher och vann 3 av dem! Grymma är dom och de utvecklas för varje gång man ser dem!
 Att vara i en kall ishall i 5 timmar tar både på humöret, temperamentet, orken och lusten... Efter 10 minuter in på första matchen frågade Alfred om vi snart inte skulle åka hem?;-) 
Humöret ja.. Fabians humör var INTE att leka med idag... Lovar att idag var han billig när han låg på cafeterians golv och skrek som en liten stucken gris för att han just då(!!) bara(!!) fick 3 ynka(!!) sura ess...
Och idag måste kiosken ha gått med många plus... Jag vet inte hur många hundralappar som jag har handlat för där idag... *harkel* Allt för fridens skull! Muta får man faktiskt göra ibland... *blinkar och himlar med ögonen*
Alfred skötte sig fint! Han har börjat vänja sig vid det här ishalls livet! Och får man leka frisör med mammas hår så är han nöjd;-)
Att han sedan säkert gömde sig där bakom mej för att han skämdes som en hund för att jag skrek och hejade så mycket, ja det är ju en annan sak;-)
Jonas stack tidigare för han skulle iväg på gubbkväll;-) Så kvällsmaten intogs på en av byns pizzerior! Gott var det att få lite värmande mat i våra stackars isande kroppar!
Men seriöst.. Det här med att sitta och äta på ställena.. Jag spydde nästan när jag började granska saker och ting på stället och kunde knappt äta upp maten. Toaletten ska vi inte ens prata om.. Alltså är det ingen koll på lokaler som hanterar mat på detta viset? Får de se ut hur som helst? Hua nu höll maten nästan på att komma upp igen när jag tänker på hur snuskigt det är på såna här ställen.. Undra vad vi EGENTLIGEN stoppar i oss när vi äter ute? Nä det vill jag nog förresten inte veta;-)
Och de där fulfingret igen... De ser jag nu... Alfred, hans finger kommer snart att ramla bort, skitunge;-)

2 kommentarer:

  1. Härligt med egentid, och jag tycker visst du skulle köpt glasögonen med hjärtan! :)

    SvaraRadera
  2. Har man större byst är det stört omöjligt hitta en bikiniöverdel som har storleksmärkning som kläder. Gå till en riktigt underklädesbutik som har märkningar som BHar så hittar du säkert något som passar, blir lite dyrare, men mycket bättre.
    Tycker också du skulle ha köpt hjärtglasögonen.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!