söndag 23 mars 2014

Blåsippan...

....viskar att våren är här!!
Igår åkte jag, grabbarna och Tilde ut till mamma på lite eftermiddags mys och skulle titta på de små lammungarna som föds under veckan! Dock hittade vi inte dem i den stora hagen och jag var för feg och rädd för den stora baggen som bor i hagen, så det sket sig. Ingen titt på de små söta nyfödda lammungarna;-)
Istället fick vi goda ny gräddade våfflor...
Och var ute och myste på gården bland blåsippor, blåst och lantluft!
Det är nästan inte klokt.... Blåsippor som redan nu den 23 mars växer så att det bokstavligt talat knakar och även vitsipporna är på G. Våren är här tidigt iår, skillnad mot förra året när vitsipporna kom i början av maj...
Alfred han njuter när han får gå och pilla bland blommorna, plocka små buketter och lukta på dem! Han och tjuren Ferdinand är lite lika där, bara njuta av vackra blommor och livet!;-)
Jag trodde att jag skulle få den här vackra buketten när han plockat färdigt den! Pytsan, glöm det blev svaret. Den ska jag ha på mitt rum i en fin vas! Sötgrisen! En blivande florist kanske? *fniss*
Efter en grå, regnig, kall, blåsig, snöig vinter så blir man ju alldeles varm i hjärtat när alla färger med blommor exploderar ute! Precis vad vi behöver nu, sol, färger och fint väder!!
Att ha en liten tjej som nästan är som min dotter är helt ljuvligt! Denna lilla tösabit är nästan som min på alla möjliga sätt och vis! En linslus, älskar att höras och synas, ja precis som mej! Att hon sedan älskar att stå framför kameran och bli fotad bara så där, aj löööv!!
Jag älskar att fota och jag älskar när det nu blir ljust ute, korten blir så mycket finare då, trots att jag "bara" tar kort med min mobil... Nä då jag är inte bitter inte, nä ännu ingen "riktig" kamera är inköpt... *muttrar lite för mej själv*
Låt den här våren bli solig, varm och fin! No more regn, blåst och mörker... Att ligga och chilla i gräset bara så här, ja men det är väl livet på en pinne!;-)

5 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Äntligen lite ljus och vår. Var har du köpt din snygga leoklänning?
  Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Den är GAMMAL, väldigt gammal... Köpte den när jag var gravid med Fabian tidigt tidigt.. Så nästan 4,5 år... Sån man både kan växa i och ur;-)
   Kram K

   Radera
 2. Gud vilka härliga bilder :) jag är testperson för rynkeby 50 nya juice, som testperson skall jag också sända ut ett par produktcheckar till bloggar jag tycker om :) Jag tänkte därför fråga om du skulle vilja ha tre checkar (en för varje smak) och prova :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja va kul! Absolut! Maila mej på karolinjohansson85@hormail.com så får du min adress!
   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!