måndag 31 mars 2014

Jag kan flyga, jag är inte rädd..

Om en vecka ligger jag i en solstol och steker mej! Galet va jag längtar efter att få tillbringa en hel vecka i solen med min älskade familj! Inga måsten, inga telefoner som ringer, inga väckarklockor som skriker klockan 5 på morgonen, ingen matlagning, ingen disk! (jo kanske lite mat och disk, men det gör inte så mycket;-)), äta frukost klockan 10, vara uppe sent och spela kort på balkongen, dricka vin, äta ute! Bara vara helt enkelt!
Jag börjar bli en gnutta nervös oxå... Herregud, lite flygrädd till och med...
Jag tänker, tänk om flyget störtar? Tänk om vi bara försvinner ner i det djupaste havet... Jag tror det kallas resenerver... Jag mumlar; Jag kan flyga, jag är inte rädd.. Det hjälper lite;-)
Men så tänker jag så här. Händer det något så är ju vi ALLA i hela familjen med och ingen kommer överleva en flygplanskrasch och då kommer vi alla 5 till himlen tillsammans!
Ja ni ser, dessa tankar.. Dom är inte alltid lätt att slåss med..;-)
Sjukdomstiderna härjar visst helt plötsligt.. MAGSJUKAN går som en liten äcklig löpeld och jag blir alldeles nojig... Va fasen skulle just den skiten börja gå just nu för? Vi ska INTE bli sjuka, INTE!
Hade jag kunnat så hade jag haft hemma hela familjen hela den här veckan för isolering.. Men det går ju så klart inte å andra sidan så behöver man ju faktiskt träffa andra för att bli lite resistenta och få lite skit för att inte bli sjuk...
Om 5 dagar åker vi, 5 fjuttiga små dagar! Sommarkläderna måste rotas fram och det här med att packa är ju inte min stora grej.. Nä att packa rätt och riktigt och inte packa ALLT för mycket med tanke på att väskan ska vägas, det är inte lätt om man heter Karolin.. De vore ju ganska så pinsamt men oxå så typiskt oss om vi skulle ha en överlast på väskorna så att vi skulle få packa upp och om, eller få betala en massa för att jag ska släpa med mej alla dom där kläderna och skor som allt för oftast inte användes..;-)
En vecka kvar att jobba... En sketen liten vecka... *hoppar jämfota av glädje och sjunger en trudelutt*

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!