lördag 22 mars 2014

Efterfest på Bokgatan 6!

Igår var det fredag, en sån där skön och soft fredag som de ska vara! Fredagskänsla HELA dagen! Har jag sagt att jag fullkomligt ÄLSKAR fredagar!?!;-) Ja ett antal gången, men jag gör det igen, jag ÄLSKAR fredagar!
Efter jobbet hämtades grabbarna grus upp på skola och förskola och sedan drog vi upp till en kompis jobb och fixade till en blivande tävling här på bloggen, så håll ögon och öron öppna! En jädrans bra tävling må jag säga!;-)
Och jobbar man på ett företag som säljer hårprodukter, så klart måste man ju då få fixa frillan med både vax och hårfärg! 
Glada barn och nöjd mamma och se så snygga dom blev!;-)
 Sedan blev det lek i massor med kompisar och efter massor av lek kördes Alfred och Fabian ut ur huset! Japp för här hemma vankades det efterfest minsann för 8 stycken 9-åringar som hade varit på skoldico på kvällen! Förfest hos kompisen Tilde och efterfest här hemma!
Alltså dom är helt underbara i den åldern! En blandning på små tonåringar och vuxna, fast att de lilla barnet fortfarande är kvar i dem!
När dom cyklade hem från discot kom dom i en sån där storklungan på gatan och hade vi inte vetat att det var just dom som kom så hade man trott  det var en hel hög med ungdomar som var på väg på fest!;-)
Inrusandes genom dörren med höga och glada röster! For upp på övervåningen och på med sterion på det högsta och så började dom dansa!
Så klart kurrade deras magar och taco intogs och sedan blev det ännu mer sång, dans, tävlingar och dom sista barnen droppade hemåt vid 22:30 tiden lyckliga och fulla med socker;-)
Vi, jag och Jonas hade det hur kul som helst under kvällen och skrattade minst lika mycket med och åt dem!;-)
2 av kompisarna sov över här och när jag somnade strax efter 23:30 hörde jag hur dom låg och fnissade uppe på Douglas rum!
Klockan 6 vaknade Alfred och gick upp och väckte dom små tonåringarna och när klockan var 8 var hela huset vaket! Det här med att ha och längta efter sovmorgon en hel jobbarvecka, vad är det liksom?;-)
Den här sången naken är tydligen populär igen;-) Lyssna på dom, ljuvlig stämma;-)

1 kommentar:

  1. Roligt för de små liven. Kommer ihåg när man själv fick gå på discon. Å dansa med den där snygga killen. :) vilken känsla. Haha

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!