måndag 24 mars 2014

Tävling!!

I samarbete med nomnom har jag fått den stora äran att tävla ut 2 stycken supersnygga och superbra plattänger! Rosa, snygga och superbra, hur bra är inte det!
En normalstor och en liten mini som är perfekt att ta med på resande fot! Alltså kommer 2 stycken lyckliga vinnare kamma hem någon av dessa!

Allt ni behöver göra för att delta är:

1. För en lott: Berätta vilken av dessa 2 godingar som just du skulle vilja vinna? Lämna en kommentar här vem du är och hur många lotter du deltar med!
2. För två lotter: Gilla nomnom på facebook!
3. För tre lotter: Gilla Äppelblommans blogg på facebook!
4. För fyra lotter: Genom ikonerna längst ned i inlägget kan ni dela denna tävling med era vänner på facebook, twitter, instagram eller andra sociala medier;-) Eller har ni en egen blogg kan ni kan ni kopiera denna tävlingsbannern till din blogg!

Tävlingen avslutas tisdagen den 1 april och de 2 lyckliga vinnarna presenteras dagen efter!

LYCKA TILL!

33 kommentarer:

 1. Martina Laursen24 mars 2014 kl. 21:31

  Jag heter Martina och är uppvuxen i vaggeryd. Jag vill tävla m 4 lotter. Måste jag välja en så blir det den lilla ;) tack för en trevlig blogg.

  SvaraRadera
 2. Underbar färg! 4 lotter tävlar jag gärna med! Håller tummarna att jag kan göra lite romantiska vår lockar, då passar den lilla! /Lena M

  SvaraRadera
 3. Ulrica här, dalkulla som numer bor i 08-land, jag och mitt överjävliga lockiga hår är med och tävlar med 4 lotter! :)

  SvaraRadera
 4. Jamen just det, om jag skulle vinna så skulle den stora gärna få komma hem till mig :)

  SvaraRadera
 5. Jag tävlar med 4 lotter. Vet inte vem som passar mig bäst men kanske den lilla, jag har ju inte nåt stort svall direkt;-)
  Puss/mamsen

  SvaraRadera
 6. Emma Söderman här och tävlar med tre lotter. Med mitt tjocka hår skulle nog den stora passa bäst :-)

  SvaraRadera
 7. Jenny heter jag. Vill vara med och tävla med en lott. Vore kul att testa och få ha rakt hår någon gång då jag har lockigt jämt:-) om turen är med mig skulle den lilla passa mig och mitt hår!

  SvaraRadera
 8. Jenny heter jag. Vill vara med och tävla med en lott. Vore kul att testa och få ha rakt hår någon gång då jag har lockigt jämt:-) om turen är med mig skulle den lilla passa mig och mitt hår!

  SvaraRadera
 9. Jag är med med alla lotter såklart! Jag vill vinna den lilla tången! Jag har precis upptäckt hur bra det är med en plattång och med frisyren jag klippte i höstas är den a och o. En resetång vore perfekt!

  SvaraRadera
 10. Sol Elin heter jag och är med och tävlar med FYRA lotter om den stora tången. Håller tummarna hårt hårt!

  SvaraRadera
 11. Hej! Ann-Charlotte en dalkulla som bor i Halland! Jag tävlar med 4 st lotter! Om jag skulle vinna vill jag ha den lilla plattången! Har rakt hår men med denna skulle håret få en annan struktur!
  //AC

  SvaraRadera
 12. Jag är med och tävlar, vill helst vinna den stora:) / maria ekdahl (tävlar med 4 lotter)

  SvaraRadera
 13. Vill gärna ha chansen att vinna en ny fräsig tång, måste snart kassera min nuvarande och tacka för lång och trogen tjänst! Den stora skulle passa mitt burr perfekt och jag tävlar med 1 st lott!

  SvaraRadera
 14. Klart man vill vinna en sån här goding! Min nuvarande plattång är det snart antikvärde på så det är dags för en ny men får aldrig tummen ur att köpa någon så hoppas jag vinner en istället :-) Skulle vilja den stora och jag tävlar med 4 lotter! Linda Aldelius

  SvaraRadera
 15. Jag tävlar med 4 lotter om den lilla, smidigt att ha med när man är iväg! Hälsningar Frida Ulrikanäs

  SvaraRadera
 16. Å jag vill vinna! Den stora passar mig och mitt fluff! Jag har fixat fyra lotter åt mig! Kram Johanna Holm

  SvaraRadera
 17. Ulrica heter jag, bodde tidigare i Skillingaryd men bor numera i Jönköping. Jag tävlar med 4 lotter och skulle behöva den stora läckerbiten.

  SvaraRadera
 18. Hej. Jeanette här. Jag är med på fyra lotter. Jag hade velat vinna den stora tången. Vem vet, kanske blir det en present till min systerdotter som fyller 15 snart =)
  Håller tummarna att det blir jag =)

  SvaraRadera
 19. Den lilla skulle passa mig bäst...deltar med en ynka lott!!/Marita

  SvaraRadera
 20. Den stora skulle passa mitt tjocka vågiga hår perfekt! Extra bra skulle det va då min plattång åkt i golvet X antal gånger så det är något som skramlar om den.
  Jag deltar med 4 lotter.

  Kram Jouline Bratt

  SvaraRadera
 21. Gollobracing är med och tävlar med två lotter och hoppas på att den lilla tången vill flytta hem till oss!!!

  SvaraRadera
 22. Hej!
  Jag är Elin Maria, en glad tös i sina bästa år. :) Jag skulle vilja vinna den lilla, det hade varit perfekt med en tång som är lätt att ta med sig när man är på resande fot. Jag gillar på facebook och tar 3 lotter.
  /Elin Maria (ellebellejul@gmail.com)

  SvaraRadera
 23. Jag tävlar med fyra lotter och jag skulle såååå gärna vilja vinna den större modellen. Min, som jag har haft i 10(?!) år, börjar hänga på sista versen...
  Puss o kram (yeniifer@hotmail.com)

  SvaraRadera
 24. Malin här :)
  Jag tog fyra lotter och vill gärna vara med i utlottningen av den stora tången.
  När jag klippte mig riktigt korthårig köpte jag en bra liten tång, tänkte att med Enna klarar jag mig bra och den kan lätt få plats i väskan osv, men nu när döttrarna kommer med sitt långa hår och vill ha vackra lockar blir det ett jäkla pill och lockarna blir för små. Så därför vill jag vinna den stora tången. Stora töser behöver stora vackra lockar.
  Tjingeling och tack för mig.
  Kram

  SvaraRadera
 25. Kul tävling!

  Jag är gärna med och tar 4 lotter.

  Skulle önska den stora plattången, men skulle bli lika glad för den lila med
  om turen skulle falla på mej. :) Min plattång har gett upp för länge sen och en ny hade varit toppen, för de hade varit så kul och kunna variera frisyren. Jag skulle verkligen behöva en förändring och att ändra frisyr hade varit en perfekt början. :) Hoppas på tur.

  Malin Gustafsson
  frozenvanilla@live.se

  Har tipsat på bloggen: http://frozenvanilla.blogg.se/2014/march/tavlar-om-plattang.html#comment


  SvaraRadera
 26. Hej

  Jag tävlar med 3 lotter.

  Om jag finner skulle jag vilja ha den lilla tången:)

  Tack och hej!
  Kram

  SvaraRadera
 27. Stina från de värmländska skogarna.. ä ja å jag tävlar med 1 lott. Skulle turen va på min sida skulle den lilla få flytta hem till mig ;-)
  Så vill ja passa på å tacka för en trevlig blogg, kan känna igen mig i mycket å det känns lite gott å få läsa att det ä fler än jag som sliter sitt hår mä trotsiga underbara ungar..
  kram å rä ;-)

  SvaraRadera
 28. Hejhej! Den lilla vore toppen att ha med på resor! Deltar med en lott/ Monica

  SvaraRadera
 29. Hej! Angelica heter jag. Tävlar med 4 lotter och vill gärna ha den stora, säger dock inte nej till den lilla heller ;)

  SvaraRadera
 30. Jag vill såklart tävla, med 4 lotter och skulle helst vinna den stora plattången, men vilken som går bra:-)
  kram

  SvaraRadera
 31. Jag tillhör ju den skara människor som ALDRIG vinner, fastän att jag faktiskt deltar i tävlingar då och då. Men den här tävlingen, maj gadd! Vill, vill, vill! Min plattång sjunger på sista versen och jag skulle dö av lycka (typ!) av att vinna en sådan fin plattång. Allra helst den mindre varianten, men jag är lycklig över vilken som. Jag deltar med fyra lotter och jag håller tummarna så hårt, så hårt!

  Kram Cilla

  SvaraRadera
 32. Sofia här (några gator ner) deltar med 4 lotter såklart och skulle sååå gärna vilja vinna, egentligen vilken som helst, men helst den stora då jag har en liten (som är på sluttampen) så jag behöver verkligen en ny.. Hoppas för fullt och håller alla tummarna för att det kanske är min tur nu.. Kram på dig Karro //Sofia W

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!