onsdag 12 mars 2014

Simsallabim!

Jag drog mitt trollspö över Fabians rum idag, mumlade de magiska orden: simsallabim. Blundade i 10 sekunder och vips hade hans rum fått både ny säng, mer plats, tavlor väggarna och lite piff!! (Ni kommer ihåg hur det såg ut innan va? Om inte, klicka HÄR)
Simsallabim!
 Nä några såna trollerikonster kan jag så klart inte... Utan vi hade turen att en vän sålde denna sängen till just oss och vips så blev Fabians rum nästan som nytt! Luftigt, stort och plats för alla leksaker!
Sängen är gjord av en duktig snickare och på sidan är det utskuret en pippifigur! Nu syns den dock inte så mycket, men garderoben ska flyttas så småningom till en annan plats i huset och då kommer pippifiguren fram bättre!
Under sängen står just nu hans bilar parkerade och platsen där agerar garage! Men så småningom ska där bli en liten mini pysselplats med stol, bord och mysig belysning är det tänkt!
Gissa om vi har en lycklig 4-åring här hemma nu?;-) Ordning och reda och hans leksaker får numera plats och han sover som en liten prins i sin nya pippi säng!
Svart, grönt och vitt! Jag älskar när man kör på lite färgtema på barnens rum!
Hur länge det är så här städat och fint? Ja om vi har tur, kanske tills imorgon;-)

6 kommentarer:

 1. Så där städat kommer det väl vara hela tiden ;)

  SvaraRadera
 2. Åh så fint! Perfekt att få mer plats! Det är fint att ha ett färgtema. Vi har mycket blått och vitt i pojkarnas rum (och resten av huset, jag älskar blått) med lite färgklickar.

  SvaraRadera
 3. Fint! Undrar var bokstäverna som det står fabian med kommer från? de är snygga.
  Men hur sitter sängen fast vid huvudändan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill med veta vart de kommer ifrån. Kan det va som så att de är köpta omålade på Panduro??

   Radera
  2. Japp panduro och så har jag målat dem! Kram K

   Radera
 4. Så fint och mysigt ni har fixat!
  Linda

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!